Wojtee Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Není, já vím :) Když o tom tak přemýšlím, ještě prubnu emulaci SNESu, jak by to fungovalo. Ale je něco podobného? Nějak mě napadlo, že podobná ptákovina by mě možná bavila. Víte o podobné hře pro NDS? edit: Tak já to ještě aktualizuju. Na SNES to překvapivě asi taky není. Ale funguje to přes Picodrive a ROMku pro Sega Genesis z Romulation. Nevypadá to špatně, ale nezvučí to. Ale potěší to. Ale kdybyste věděli o něčem podobném přímo pro NDS, tak by mě to pořád zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ano, Golden Axe je pouze na MegaDrive (picodrive), dily 1 az 3. Na jinych konzolich to nebylo, pokud si dobre pamatuju. Sice o zadne mlaticce primo na DS nevim, ale pokud opravdu hledas ciste mlaticku, tak tech byly desitky i pro ten tvuj zminovany SNES. Treba veci jako Final Fight (dily 1-3), Streets of Rage (taky 1-3), Captain Commando...a spousta dalsich na ktere si v tuto chvili nevzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 No vida, takovejch mezer... Jinak Golden Axe jsem (kromě v pravěku na PC) hrál nejspíš přes MAME, ale jistej už si nejsem ničím. IMO nejvíc mlátička na SNESu byly TMNT Turtles in time (mimochodem ty běhaj v emulátoru na DS taky hezky). A teď jsem kouk na Romulation, korytnačky jsou nějaký aj na DS, tak to někdy prubnu. Nicméně spíš mi šlo o ten fantasy setting, trpaslík s velikou sekerou je trpaslík s velikou sekerou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.