Wojtee Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Není, já vím :) Když o tom tak přemýšlím, ještě prubnu emulaci SNESu, jak by to fungovalo. Ale je něco podobného? Nějak mě napadlo, že podobná ptákovina by mě možná bavila. Víte o podobné hře pro NDS? edit: Tak já to ještě aktualizuju. Na SNES to překvapivě asi taky není. Ale funguje to přes Picodrive a ROMku pro Sega Genesis z Romulation. Nevypadá to špatně, ale nezvučí to. Ale potěší to. Ale kdybyste věděli o něčem podobném přímo pro NDS, tak by mě to pořád zajímalo :) Citovat
Robot2037 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Ano, Golden Axe je pouze na MegaDrive (picodrive), dily 1 az 3. Na jinych konzolich to nebylo, pokud si dobre pamatuju. Sice o zadne mlaticce primo na DS nevim, ale pokud opravdu hledas ciste mlaticku, tak tech byly desitky i pro ten tvuj zminovany SNES. Treba veci jako Final Fight (dily 1-3), Streets of Rage (taky 1-3), Captain Commando...a spousta dalsich na ktere si v tuto chvili nevzpomenu. Citovat
Wojtee Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2010 No vida, takovejch mezer... Jinak Golden Axe jsem (kromě v pravěku na PC) hrál nejspíš přes MAME, ale jistej už si nejsem ničím. IMO nejvíc mlátička na SNESu byly TMNT Turtles in time (mimochodem ty běhaj v emulátoru na DS taky hezky). A teď jsem kouk na Romulation, korytnačky jsou nějaký aj na DS, tak to někdy prubnu. Nicméně spíš mi šlo o ten fantasy setting, trpaslík s velikou sekerou je trpaslík s velikou sekerou... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.