Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Asi tu ma kazdy jine vychovani. To jsem tu (s trezzorem) jediny, komu prijde divne strkat si nakup do batohu predtim, nez ho zaplatim? Nikomu to tady neprijde podezrele a vypadajici, jako kradez? hmm.. zajimave. (Tim se nijak nezastavam securitaka, viz. muj prvni post v tomto topicu.. securitaky, exekutory a obcas i fizly delaj zakomplexovani magori.. to neni zadna novinka, ale prece NENI NORMALNI, DAVAT SI NAKUP PRED ZAPLACENIM DO BATOHU/KAPES/BUNDY atd..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Asi tu ma kazdy jine vychovani. To jsem tu (s trezzorem) jediny, komu prijde divne strkat si nakup do batohu predtim, nez ho zaplatim? Nikomu to tady neprijde podezrele a vypadajici, jako kradez? hmm.. zajimave.(Tim se nijak nezastavam securitaka, viz. muj prvni post v tomto topicu.. securitaky, exekutory a obcas i fizly delaj zakomplexovani magori.. to neni zadna novinka, ale prece NENI NORMALNI, DAVAT SI NAKUP PRED ZAPLACENIM DO BATOHU/KAPES/BUNDY atd..) Ehm já jsem tu taky psal, že to není normální strkat nezaplacené zboží do batohu. TO je snad automatické že to patří do košíku/vozíku a když nemáš drobné na vozík tak si rozměň, nebo tam nelez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Za 1. Je to divne kdyz si to strkas do Batohu nebo Tašky,...taky jsem na to prvne cumel jak to zakaznik delal, ale prodavacka me ujistila, že je to v klidu.. Např. Mi řekni jestli člověk na vozíku může před sebou vést nákupní košík? A lidi si reknou "kdyz si muze vozickar strkat veci do batohu..tak proc bych nemohl taky?" Za 2. Kdyz prijde zakaznik do obchodu, a ma zizen, muze si upit z flasky..ale musi ji zaplatit. Normalne to tak v lete delam...treba prinesu k pokladne prazdnou flasku, a reknu ze jsem to vypil..prodavacka to pipne a vse je O.K. Ale to už je od tématu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jo, dávat to do botahu je divný!!! Nicméně pokud neprojdeš pokladnou bez placení, krádež to není!!!!!!!! A státní fízl tě prohledat může, protože si důvod najde! např. držení většího množství omamných látek, apod.!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Za 1. Je to divne kdyz si to strkas do Batohu nebo Tašky,...taky jsem na to prvne cumel jak to zakaznik delal, ale prodavacka me ujistila, že je to v klidu.. Např. Mi řekni jestli člověk na vozíku může před sebou vést nákupní košík? A lidi si reknou "kdyz si muze vozickar strkat veci do batohu..tak proc bych nemohl taky?" Co sem pleteš vozíčkáře? On snad je vozíčkář nebo co ? :roll: Jasně že vozíčkáři to povolí, protože je tělesně postižený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Je to uplně normalni věc strkat si veci rovnou do batohu ani vyndavat je u pokladny nemusis... staci rict ze je to nakup za 300Kč, dat ji 300Kč a mužeš jit, ale bohuzel jeste nevim, kde presne to je normalni xD. Lepsi bude vzit si priste kosik nebo to tahat v ruce, jako každý normalni člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Je to uplně normalni věc strkat si veci rovnou do batohu ani vyndavat je u pokladny nemusis... staci rict ze je to nakup za 300Kč, dat ji 300Kč a mužeš jit, ale bohuzel jeste nevim, kde presne to je normalni xD.. :D:D:D Já ti řeknu přesně kde to je, ....... nikde. Leda že by u pokladny byl tvůj příbuzný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Boze, deti... Kam ta demence speje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jednoducho: v supermarketoch, hypermarketoch, kde je vysoka kradez si davat tovar do batohov, tasiek atd. je scestne. Preco si take obchody najimaju securitakov, vybavuju obchody kamerovym systemom? No predsa pre tie vysoke kradeze. Ak by mlady nebol lenivy a rozmenil si peniaze, mohol mat v obchode pokoj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.