jura555 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 zdravím....kamarad si koupil tento ntb- acer aspire 5740G.... a kdyz spusti nejakou hru tak ma po stranach asi 5cm ramecky... nevite nekdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Nemá tam Windows 7? Ty to snad neroztahujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 jj ma tam 7 ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 XP to roztáhnou sedmičky už ne... takže problém bude asi v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 To spíš bude v nastavení displaye, systém na to nemá vliv. Mě to jde nastavit přímo na monitoru nevim ale jak to funguje u notebooku. Možná by to bylo v nastavení ovladačů, něco jako aspect ratio nebo ať si nastaví rozlišení ve hře podle rozlišení displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ja to mel u 7 taky a ctelo to nastavit display jako mas zakladni rozliseni mimo her a pak spustit kdyz to nepujde jako me tak ti pomuzou novy drivery na grafiku alespon me pomohli))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 zdravim takze ted sem si stahnul novej ovladac na notebook a udelalo mne to taky...tak se zkusil nainstalovat puvodni ale nepomohlo....nevite prosim nekdo co s tím? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 zdravim takze ted sem si stahnul novej ovladac na notebook a udelalo mne to taky...tak se zkusil nainstalovat puvodni ale nepomohlo....nevite prosim nekdo co s tím? :( Taky mi to dela...ale u stolniho PC vzdy to resim tim ze automaticky davam ve hre rozliseni co podporuje muj display...naprihlad kdyz dam 1024*768 (nepamatuju si ty hodnoty) tak to mam smrskly a ramecky a kdyz nastavim 13xx*7xx (taky nevim ty hodnoty :D) tak je to OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.