yetinko Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Chcem sa spytat ci sa da nejako vypatrat PSP po kradezi...diky:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Ne neda.. Vetsina lidi ho hned proda (za 500 no neber to!!-tohle se stalo jednomu znamemu..ale ten se bal a nekoupil ho..) Uprimnou soustrast.. I kdyz na Policii to dat muzes ale myslim ze nemas sanci :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ale da. existoval taky program ktory po pripojeni na USB poslal IP adresu na tvoj mail, pokial sa nezhodovala s tvojou vlastnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ale da. existoval taky program ktory po pripojeni na USB poslal IP adresu na tvoj mail, pokial sa nezhodovala s tvojou vlastnou.myschoo nechapem vies mi to strucnejsie popisat prosim ta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 myschoo nechapem vies mi to strucnejsie popisat prosim ta no tak to sme dvaja...jak moze USB poslat IP adresu...a este zeby si PSP pametalo mail majitela ??? omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 lol dumb. usb nikdy nemoze poslat email. http://forums.qj.net/f-psp-development-forum-11/t-release-atpsp-31-52654.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Já bych si dovolil trošku vysvětlit, tak, jak jsem to pochopil já: Ty si do PSP nahraješ nějakej program, do kterýho zadáš svůj mail a IP. A ten program reaguje na připojení k USB, tzn. že když tvoje PSP s programem, kde máš zadanou svou IP adresu, připojí k pořítači zloděj a jeho komp má samo jinou IP, program odešle na zadaný mail informaci kde bude udaná zlodějova IP. No a když si pak dáš trošku práce, dokážeš jho podle IP vypátrat. Jinak taky proti krádaži doporučuju nastavit heslo pro přístup do PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Já bych si dovolil trošku vysvětlit, tak, jak jsem to pochopil já: Ty si do PSP nahraješ nějakej program, do kterýho zadáš svůj mail a IP. A ten program reaguje na připojení k USB, tzn. že když tvoje PSP s programem, kde máš zadanou svou IP adresu, připojí k pořítači zloděj a jeho komp má samo jinou IP, program odešle na zadaný mail informaci kde bude udaná zlodějova IP. No a když si pak dáš trošku práce, dokážeš jho podle IP vypátrat. Jinak taky proti krádaži doporučuju nastavit heslo pro přístup do PSP taky sem to pochopil asi takhle :D jinak zaheslování PSP ti proti krádeži nepomůže :D....joke :cheesygrin: :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 to samozžejmě ne, ale aspoň se potencionální zloděj hned nedostane do PSP a pokud nezná možnosti custom fimwarů /RECORVERY, do kterýho se dostat dá a můžeš z něj změnit FW/ tak je mu tvé PSP k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playstationportable Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 a kde ti ho ukradli a jakym způsobem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 to uz asi nevypátráš jedině by ti to musel ten kdo ti ho ukradnul vrátit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 tobe ho ukradli??? soucitim s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yetinko
Chcem sa spytat ci sa da nejako vypatrat PSP po kradezi...diky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts