Ryder3.0 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Ahoj,chtěl jsem se zeptat jakou bych si měl koupit baterii do psp(model 2001) ,abych si zahrál více jak pouhé 3 hodiny :--) ...děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Já vám nechci kazit iluze, ale podíval se někdy někdo z vás na to, co je napsaný zespoda na originál sony baterce? Já mám dvě a obojí made in China :D. Samozřejmě mezi fake a originál je zatracenej rozdíl, ale China už je dneska prakticky všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 no ono málokde najdeš např. nápis made in USA ...ale stejně mi musí každý dát za pravdu že kvalita made in czechoslovakia the best. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 no ono málokde najdeš např. nápis made in USA ...ale stejně mi musí každý dát za pravdu že kvalita made in czechoslovakia the best. Jj czechoslovakia je fakt nejlepší, ale sony baterku od nich už asi neseženeš:cheesygrin::cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 už?:D oni čechoslováci nějaké soňácké baterie vyráběli?:DDDD edit:sony je honkong...hokaidoooo ,made in já neumět česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 už?:D oni čechoslováci nějaké soňácké baterie vyráběli?:DDDDedit:sony je honkog...hokaidoooo ,made in já neumět česky Hlavně že umí vyrábět, mluvit můžou jak chtějí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Ahoj,chtěl jsem se zeptat jakou bych si měl koupit baterii do psp(model 2001) ,abych si zahrál více jak pouhé 3 hodiny :--) ...děkuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.