Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

New PC vs PS3 kvalita her?

Ripper6

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Urcite je lepsi kvalita her na PC..Ta kvalita je a bude porad.Na cem asi vyvojari delaji hry???...Na PC, ale kazdemu sedne neco jineho..To co tam mas, tak to mam doma..PS3 uz jsem ale prodal..Ale rozhodne si rad pokecam s kamaradama na CHATu na PS3 a zahraju si radsi multiplayer na PS3 nez na PC...Ale pak kdyz srovnas jakoukoliv hru, ktera je na PS3 a rovnez tak na PC, tak na PC to mas a budes mit nesrovnatelne lepsi.Ale pokud uvazujes o koupi PC nebo PS3, tak jestli jses clovek co hraje opravdu kazdy den a nepotrebuje moc her, tak jdi do PS3...Pokud ovsem delas nekde v praci jako ja, co potrebuje mit neustale notebook nebo pocitac po ruce a do toho dela jeste fotky, nebo pracuje v ruznych programech, tak si kup PC...Mozna ti neporadim, ale zalezi na tobe co chces a co od toho ocekavas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

V pátek jsem si sestavil kompa, komponenty celkem za 10 000,-. teď jsem nainstaloval Modern warfare 2 a jede mi to na max detaily úplně v pohodě. shodou okolností mám i PS3, takže mohu porovnat. Obraz na PC vypadá lépe. možná je to tím, že hry na PS3 jsou většinou v 720p a hraju je na 37" oproti tomu na kompu hraju na 22" a 1680x1050, takže obraz je jemnější. nevím jestli PS3 má vyhlazování, myslím že asi ne? Každopádně nic nenahradí exkluzivní hry na PS3 jako heavy rain, god of war. Já osobně mám z hraní na konzoli větší zážitky.

Odkaz ke komentáři

• 0

richard.vokoun: Me to spis jen tak zajmalo takze dik. Ja jsem kdysi mel PS1 pred lety a dalsi konzoly jsem nekoupil. Mam nove PC kde hraju treba Saw, survival horrory na 1920x1080 a 27 palcu monitor. Ja zas nehraju denne hry, takze pc je pro me vic vyuzitelny.

wrout: Vidis to me prave zajmalo ale asi bys to musel porovnat na stejnej vobrazovce. PS3 me i celkem lakalo pac jsem jsi rikal hry na blue-ray ze to musi mit vobraz jako remen a ty hry jsou vopravdu jen 720p? To je slabota pac jsem cekal ze to bude v HD automaticky!

Jo to jsem nekde cet ze vyhlazovani nema PS3...me tam zatim moc titulu teda nezaujalo. Zatim nejvic Splatterhouse ten bych rad jednou videl nebot ho znam puvodni na Segu. Jinak PS to souhlas nektery hry jsou super treba pro PS2 Siren 1+2, Project Zero 1,2,3, Resident Evil Code Veronica ale zas tolik jsem toho nenasel proto jsem to vyresil emulatorem na PC.

tekken90: tak proto jsem tam dopsal grafika jako jinak jasne ze to neni kvalita her... treba ted kdyz me jde emulator chci jsi zahrat pro PS2 Project Zero a Siren :) To jsem jsi kdysi sehnal ale stary pc (9let) nato nestacilo :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu