JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ahojky prosím potřebuji poradit mám firmware 2.71 orig a verzi t-082. četl jsem že s touhle verzí nejdou hrát iso hry, je to pravda? Může mi někdo prosím poradit jak přehrát firmware? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ahojky prosím potřebuji poradit mám firmware 2.71 orig a verzi t-082. četl jsem že s touhle verzí nejdou hrát iso hry, je to pravda? Může mi někdo prosím poradit jak přehrát firmware? Moc děkuji Proc by ISO hry nemely jid--To vis ze jdou pres program devhook mrkni sem http://console-forum.cz/showthread.php?t=2131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 nebo rovnou Dg a pak up na některej Cf :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Proc by ISO hry nemely jid--To vis ze jdou pres program devhook mrkni sem http://console-forum.cz/showthread.php?t=2131 Aha mrknu na to, děkuji. Já jsem právě četl že se tam musí dát neoriginálni firmware a ten tam prý nejde s moji deskou že by z něho byl brick, můžu se zeptat co to znamená? To už by s tím psp nešlo nic dělat? Moc Vám děkuji a nezlobte se vím, že to musíte vysvětlovat pořád dokola, já jsem četl četl byl jsem z toho zmatený tak jsem napsal, ještě jednou moc děkuji za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Aha mrknu na to, děkuji. Já jsem právě četl že se tam musí dát neoriginálni firmware a ten tam prý nejde s moji deskou že by z něho byl brick, můžu se zeptat co to znamená? To už by s tím psp nešlo nic dělat? Moc Vám děkuji a nezlobte se vím, že to musíte vysvětlovat pořád dokola, já jsem četl četl byl jsem z toho zmatený tak jsem napsal, ještě jednou moc děkuji za ochotu. s tvoji deskou už to dávno de :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 s tvoji deskou už to dávno de :D :D výborně to je skvělá zpráva a je nějaký jednoduchy postup nebo dobrý návod? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 pokud máš desku TA-082 http://console-forum.net/showthread.php?t=3135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 pokud máš desku TA-082http://console-forum.net/showthread.php?t=3135 Výborně jdu na to mrknout, ještě pořád platí to že na základní desce bud je tam něco napáno v tom případě je to ta-082? Protože já to mám zakryté jde tam pouze přečíst že je tam něco napáno, PSP jsem koupil nové včera takže teoreticky by to měla být nejnovější verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Výborně jdu na to mrknout, ještě pořád platí to že na základní desce bud je tam něco napáno v tom případě je to ta-082? Protože já to mám zakryté jde tam pouze přečíst že je tam něco napáno, PSP jsem koupil nové včera takže teoreticky by to měla být nejnovější verze tak to bude nejspíš TA-082 ještě se koukni do tutoriálů tam to určitě bude i jinej návod..může to totiž bejt i TA-086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 tak to bude nejspíš TA-082ještě se koukni do tutoriálů tam to určitě bude i jinej návod..může to totiž bejt i TA-086 aha a to nezjistím jiným způsobem než se na to podívat? Kdyby to byla TA-086 tak by byl návod zase jiný nebo tato verze ještě nejde prolomit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 aha a to nezjistím jiným způsobem než se na to podívat? Kdyby to byla TA-086 tak by byl návod zase jiný nebo tato verze ještě nejde prolomit? Navod by byl jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Navod by byl jiny a co by jsi mi doporučil abych udělal? Odkaz na ten další návod náhodou nemáš? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Jasne ze jo ale kdyz otevres UMD mechaniku tak nahore v pravo je bud cislo IC1003 tak to je deska TA-082 a kdyz tam nic nemas tak jeto TA-086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Jasne ze jo ale kdyz otevres UMD mechaniku tak nahore v pravo je bud cislo IC1003 tak to je deska TA-082 a kdyz tam nic nemas tak jeto TA-086 určitě je tam něco napsané je tam takový hnědý rámeček a v něm něco je, ale je to zakryté nějakou konstrukcí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 určitě je tam něco napsané je tam takový hnědý rámeček a v něm něco je, ale je to zakryté nějakou konstrukcí ;-) Kde to presne je v Levo v Pravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 nejlepší bude asi tohle...nejdřív si to pročti a pak di na to :D:D http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010010 ps: sry za odkaz jinam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 asi budu muset zkusit ten firmware, protože se mi hra nedaří zapnout většinou je obrazovka modrá a pak se resetne, jednou už jsem spouštěl i hru, začalo to načítat a pak se to resetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 asi budu muset zkusit ten firmware, protože se mi hra nedaří zapnout většinou je obrazovka modrá a pak se resetne, jednou už jsem spouštěl i hru, začalo to načítat a pak se to resetlo Nejlepsi bude kdyz nekomu napises na ICQ urcite ti poradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 děkuji za trpělivost hra již jede. firmware zkusím také, ale později, psp mám moc krátkou dobu... děkuji za pomoc, sám bych to nikdy nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 děkuji za trpělivost hra již jede. firmware zkusím také, ale později, psp mám moc krátkou dobu... děkuji za pomoc, sám bych to nikdy nezvládl Takze asi pouzivas zatim devhook co :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 zatím ano, umí číst také CSO image? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 zatím ano, umí číst také CSO image? jo............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 zatím ano, umí číst také CSO image? Jasne umi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 prozatím je to úplně ideální, ten program jak restartuje psp se musí zapnout vždy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 prozatím je to úplně ideální, ten program jak restartuje psp se musí zapnout vždy? Ano vzdy po modre obrazovce musi se psp samo restartovat aby se nacetl devhook kdyz se ti to sekne tak to musis znova nacist (henz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.