David50G Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Mám pár otázek chci si pořídit PSP jaké jen nejlepší na stahované hry i na tekkena 6 atd ,pak je tam friend list nebo něco s přátely a když mám (flash) můžu hrát po netu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 musíš mít psp na které jde nahrát custom firmware, který ti umožní hraní iso her, doporučuju vše nastudovat zde http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jo a když budu mít psp white 2004 co stím tam to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ja mam psp 2004 a vsecko me de vpohode..:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 a co ty chces vlastne vedet??:D jestly se to da flashnout.. a hrat tam stahovany hry?? bo co??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 to vím ale jak a jestli s tím můžu hrát po netu a je tam friend list a browser dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ne molo by jit hrat stim po ne tu.. browser tam je jestly myslis jako internetovej vyhledavac ale friend list nwm :D:D zalezi na FW..bo CFW..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ted jsem to nepochopil může nebo nemůže se hrát po netu(mp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Po netu se dá hrát s CFW pomocí pluginu PSNkiller, prohlížeč tam je, friendlist PSP nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g0n3l Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ja pres net na psp nehraju takze sry ale tomuhle nerozumim :D distak az budes mit ty fotky tak me napis soukromou zpravu okey? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Mám pár otázek chci si pořídit PSP jaké jen nejlepší na stahované hry i na tekkena 6 atd ,pak je tam friend list nebo něco s přátely a když mám (flash) můžu hrát po netu dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.