kennysek Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Cs hledam hru s good tuningem a good hratelnosti nejlepsi by blo pokud bude hra ze serie NFS dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 nejlepší NFS je CARBON, ale taky zkus MIDHT NIGHT CLUB L.A. REMIX, GRAN TURISMO, COLIN MCRAE 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 GT je dobrý na grafiku i hratelnost, LA REMIX je podle mě špatný na grafiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Juiced nebo Midnight Club.. NFS na PSP nestojí za nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0n3l Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 MIDHTNIGHT CLUB L.A. REMIX... bo GT... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 ^^na GT si toho vytuníš :roll: doporučoval bych Juiced 1 i 2 ... nej závodní hry na psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Na tunning je pro mě nejlepší NFS Underground 2 rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Juiced 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 NFS shift sice nic moc nepotuníš ale je to kallba hodne závodů dobre auta grafika je taky kruta (na to ze je to PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Nejlepsi zavody s tuningem jednoznacne Midnight Club L.A. Remix - hratelnost a prostredi je dost podobne NFS: Underground 2 z PC. Midnight Club se mi ale zdá ještě o chlup lepší. Je tam hodně možností tuningu jak výkonu tak vizuálu. A dost nadupadnej soundtrack obsahující cca 100 písniček (NFS: Underground 2 na PC má jen něco přes 20), kterej jsem si stáhnul i zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.