Exoduser Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Za kolik myslíte že by se dalo prodat PS3 40GB s YLODem!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 1000-1500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 tak si to oprav a prodej to za vice a co zaruka? jinak kolem litru mozna nekdo kdon se v tom vyzna da 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tady http://www.playservice.cz/?opravy-a-servis,3 me nabizeli 2000 kc s tim ze jsem do toho nehrabal coz nebyl muj pripad zustal me uvnitr Demon Soul a ten musel ven :) Pak jsem ji prodal za 1.700 bez HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exoduser Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tady http://www.playservice.cz/?opravy-a-servis,3 me nabizeli 2000 kc s tim ze jsem do toho nehrabal coz nebyl muj pripad zustal me uvnitr Demon Soul a ten musel ven :) Pak jsem ji prodal za 1.700 bez HDD No na tom playservice.cz jsem jim to chtěl nabídnout, ale nevěděl jsem kolik si mám říct. Mě uvnitř bohužel zůstal Dead Space. Tak nevim co mi k tomu řeknou. Uvidíme... Záruka samozřejmě (jak jinak že, sony:-) měsíc po....:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Hele hru ti vyndaj a poslou bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exoduser
Za kolik myslíte že by se dalo prodat PS3 40GB s YLODem!?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.