g0n3l Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Chtěl bych se zeptat jaka závodní hra je podle vás nejlepší po grafické ale i po hratelné stránce ?? U mě vede Motorstorm Artic edge..:psp::psp: jak to vypada u vás??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Need for speed Underground 2 rivals a Need for speed pro street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 nechcu ti sem nejak to ale chapu ze mas teprve 4 prispevek ale techhle temat uz je tu tuna (aneb do 3 prdeli) ale jinak aby se neřeklo tak u me je to: Juiced 2 NFS Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Podle mě Toca Race driver - oba díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Podle mě -> LA Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Už dlouho Colin McRae Rally 2005 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 žádná. všechny hry na psp stojej za prd:-D ale když už tak asi nfs shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Už dlouho Colin McRae Rally 2005 ;) souhlasim Colin McRae Rally 2005 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Midnight Club LA REMIX best forever NFS SHIFT LEGENDARY vše co k tomu mohu dodat i kdyz jsem tady nevidel Grand Turismo 5 což je take dobra hra ale hral sem to přez měsíc a i přez moje nemalé úspěchy jsem nezískal žádné dobré auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Já mám tyto hry a doporučuji je: Gran Turismo, Motorstormy samozřejmě :D Arctic Edge... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 já jsem tedy motorstorm arctic age hral ale moc mne to nezaujalo je to samozřejmne věc názorů ale tato hra u mne doporučení nedostane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 NFS : Shift,Gran Turismo,MotorStorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Nfs shift/undercover,Colin mcrae rally 2005,gran turismo,toca race driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.