Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program v C za vsechny me credits!

JerRry

Otázka

Potřebuji napsat program v cčku, aby uměl:

vytvorime soubor txt, uzivatel napise jeho obsah, on soubor projede a my mu zadame znak, co bude hledat, on bude hledat treba j a pak ho vyhleda jeho pocet -treba 4x, a relativni vyskyt - 100x pocet kolikrat tam je, deleno celkem pismenek.

Potřebuji ho v obyčejném céčku! Ne C++ atp, jen C!

Prosím, jen se základními knihovnami - stdio.h, string.. atp

Pokud to bude dokonalé - podrobné popisky, prehlednost a do dnešní půlnoci, klidně i zaplatím :)

Ted koukam, že kredits nejdou, tak dam aspon thx, nebo pujcim premko na neco :) (rs,share-rapid, loadfiles,..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Vzdyt je to jednoduche... Staci while cyklus a prace se soubory v textovem rezimu.. Pak pojedes pismenko po pismenku a pres if zkontrolujes zda ma zadanou ascii hodnotu a pridat +1 napr. k i. Po skonceni while cyklu budes mit pocet i.. to vynasobis 100/kolikrat celkem while cyklus projel (to bude treba a, bude se pricitat vzdy).

Kdybych v pondeli nepsal maturitni pisemku z matiky, tak bych ti to klidne udelal..

Odkaz ke komentáři

• 0

Vim, je to primitivni, ale nemam na to cas ani naladu, pokud chces a budes tak hodnej tak mi to napis, pokud ne, tak nwm proc sem píses..

Jinak není to pro mě, ale pro kamose, ja delam v jave, v te sem i zacinal,.. a nemam naladu se s tim sr_t.. zvlast, když to je vic jak rok, kdy jsem v tom dělal naposledy..

Jinak, nemám na to čas, protože naneštěstí píši final z cisca a zároveň tentýž den mám zkoušku z prográmka a písemku z matiky, takže mám co dělat :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak jsem psal. Myslim, ze mam mene casu, nez ty. Asi nevis, co je maturita. No nic. Priste se na tebe vyseru a ani ti neporadim, kdyz se ti to nelibi. Je videt, ze to vubec neumis a tak ti moje rada byla asi stejne k nicemu, shanis nekoho, kdo by to udelal komplet za tebe. No nic.. Tak sorry, za muj post, priste neporadim, nezlob se.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu