Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program v C za vsechny me credits!

Otázka

Odesláno

Potřebuji napsat program v cčku, aby uměl:

vytvorime soubor txt, uzivatel napise jeho obsah, on soubor projede a my mu zadame znak, co bude hledat, on bude hledat treba j a pak ho vyhleda jeho pocet -treba 4x, a relativni vyskyt - 100x pocet kolikrat tam je, deleno celkem pismenek.

Potřebuji ho v obyčejném céčku! Ne C++ atp, jen C!

Prosím, jen se základními knihovnami - stdio.h, string.. atp

Pokud to bude dokonalé - podrobné popisky, prehlednost a do dnešní půlnoci, klidně i zaplatím :)

Ted koukam, že kredits nejdou, tak dam aspon thx, nebo pujcim premko na neco :) (rs,share-rapid, loadfiles,..)

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Vzdyt je to jednoduche... Staci while cyklus a prace se soubory v textovem rezimu.. Pak pojedes pismenko po pismenku a pres if zkontrolujes zda ma zadanou ascii hodnotu a pridat +1 napr. k i. Po skonceni while cyklu budes mit pocet i.. to vynasobis 100/kolikrat celkem while cyklus projel (to bude treba a, bude se pricitat vzdy).

Kdybych v pondeli nepsal maturitni pisemku z matiky, tak bych ti to klidne udelal..

• 0
Odesláno

Vim, je to primitivni, ale nemam na to cas ani naladu, pokud chces a budes tak hodnej tak mi to napis, pokud ne, tak nwm proc sem píses..

Jinak není to pro mě, ale pro kamose, ja delam v jave, v te sem i zacinal,.. a nemam naladu se s tim sr_t.. zvlast, když to je vic jak rok, kdy jsem v tom dělal naposledy..

Jinak, nemám na to čas, protože naneštěstí píši final z cisca a zároveň tentýž den mám zkoušku z prográmka a písemku z matiky, takže mám co dělat :(

• 0
Odesláno

Jak jsem psal. Myslim, ze mam mene casu, nez ty. Asi nevis, co je maturita. No nic. Priste se na tebe vyseru a ani ti neporadim, kdyz se ti to nelibi. Je videt, ze to vubec neumis a tak ti moje rada byla asi stejne k nicemu, shanis nekoho, kdo by to udelal komplet za tebe. No nic.. Tak sorry, za muj post, priste neporadim, nezlob se.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu