patdevast Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Cau, mam takovej dotaz ohledně výkonu PSP FAT. Oproti SLIMU má jen 32 MB ram, je u nej videt výrazně nižší výkon? Například lagy nebo častý zamrznutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 akorát se hry načítají déle, ale jestli si chceš koupit PSP tak si kup slim protože je ohodně lehčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Žádný extra viditelný rozdíl tam není... 64Mb RAM jen umožnila oficinální aplikaci Skype na Slimech. Davee: Jo no, tloušťka a váha má obrovskej vliv na výkon :dozey:... Davee2: Možná proto, že se ptal na výkon... :dozey: Cau, mam takovej dotaz ohledně výkonu PSP FAT. Oproti SLIMU má jen 32 MB ram, je u nej videt výrazně nižší výkon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ale na fatku příšerně dlouho nabíhaj hry na umdčkách ale asi i iso/cso apod... fat je tlustější :D:D:D slim lehčí... Vyznělo to, jakoby sis myslel, že jsem to myslel tak, že tloušťka a váha jsou duležitý u výkonu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ja mam slima, ale neflashnutelnyho s chickhenem, tak uvazuju, jestli by do budoucna nebylo lepší sehnat třeba toho FATa, ktery se daj flashnout vsechny. Navíc vetsi kapacita baterky... Ani to, ze je masivnější, by mi nevadilo, spíš to, ze uz je to celkem starej model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Já mam FAT PSP a jsem s ním maximálně spokojený, měl jsem i SLIM, je fakt že je lepší ale na FAT nedám dopustit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 PSP-1000 * všechny verze PSP-1000 lze flashnout * 1.5 kernel umožňující spuštění starších homebrew * odolný / vnitřní kovový rám * vestavěný infra port Slim & Lite PSP-2000 Přednosti: * dvojnásobná interní flash paměť (64MB) * lehčí naž PSP-1000 * TV výstup * homebrew mohou využívat rozšířenou paměť PSP Slim * od fw.3.90 podpora Skype Nevýhody: * nelze flashnout PSP Slim se základní deskou TA-088v3 * homebrew na TA-088v3 je možné spouštět pouze díky exploitu fw.5.03 a HEN/CFWEnabler * náchylnější k poškození / vnitřní rám je plastový * nemá infra port * PSP hry není možné hrát přes TV výstup na standardních TV, jen HDTV Slim & Lite PSP-3000 (Brite) Přednosti: * dvojnásobná interní flash paměť (64MB) * lehčí naž PSP-1000 * nový displej s lepšími barvami * vestavěný mikrofon * lepší TV výstup, PSP hry je možné hrát jakékoliv TV * podpora Skype Nevýhody: * žádné PSP-3000 nelze flashnout * homebrew je možné spouštět pouze díky exploitu fw.5.03 a HEN/CFWEnabler * náchylnější k poškození / vnitřní rám je plastový * nemá infra port * někteří uživatelé si stěžují na řádkování nového displeje PSP GO-N1000 Přednosti: * 16GB interní flash disk * menší a lehčí než PSP-2000/3000 * podpora Bluetooth Nevýhody: * nemá UMD disk * menší displej (3.8 palce) * nelze použít AC adaptér, USB kabel a TV-Out kabel z PSP-1000/2000/3000 * nelze použít staré MemoryStick Pro Duo zdroj psp.novinky.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tkže PSP 2000 lze v pohodě flashnout i TA-088v3 tkže nevim, v čem je problém... Infraport mě netrápí, protože bych ho stejně nevyužil... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts