Galaxy Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Viz geohotuv blog > http://iphonejtag.blogspot.com/2010/04/i-make-it-ra1n-on-themipads.html V komentech je psano, ze bude vydan nejdrive po iPadu 3G, coz ma byt na konci mesice, ale spise dele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 místo toho aby makal na ps3 tak maká na takem Shi... Ehm "melounu" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Sklidni se zavorko, na PS3 by se stejne blbe stahovaly hry - 20-40gb, kdo by to sosal? :) A na JB už se těším, bez něj je to trochu na prt. Sem rozmazlenej z 3GS s JB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Sklidni se zavorko, na PS3 by se stejne blbe stahovaly hry - 20-40gb, kdo by to sosal? :) A na JB už se těším, bez něj je to trochu na prt. Sem rozmazlenej z 3GS s JB :D mám na xko staženou hru do 2H ;) což je asi 8gb na ps3 bych měl do půl dne a internet mě stojí 350kč měsíčně ;) nevím kde žiješ ale asi to bude jeskyně s televizí a zasuvkou která má asi ještě 220v :) já jen komentoval tento stav takže neotravuj a běž žrát jappko :) navíc na ps3 jde taky hodně o HB nejen warez ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Vidíš, já nikdy PSka nežral, :) ..mně příde stupidní hrát a nic přitom nedokázat, to už je lepší si zkoušet programovat, aspoň se něco naučíš.. Začínal sem na jabku a jsem na něm furt a věř mi, že mi to vyhovuje. I když si tuny strašně "chytrých" lidí ze zaostalé evropy nakecávají, jak je iPad na nic, tak to byl dost dobrý tah a už teď je vidět, že je o něj dost slušný zájem. Podle mě má větší cenu zabívat se iPadem, než nějakou PS3-kou, ..pokud dobře vím, tak HB app jdou jen na starší verzi, která je strašně poruchová a na novém slim už nejde z důvodu nepodpory linuxu :) Jinak, bydlím v normálním baráku v normálním pokoji s normálním macbookem a normálním připojením na net - 16megabitovým a úplně mi stačí.. Abych předcházel dalším postům.. ANO jsem jobsova ovečka, co si koupí vše, ale mám k tomu mraky důvodů na které si každý musí přijít sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Vidíš, já nikdy PSka nežral, :) ..mně příde stupidní hrát a nic přitom nedokázat, to už je lepší si zkoušet programovat, aspoň se něco naučíš..Začínal sem na jabku a jsem na něm furt a věř mi, že mi to vyhovuje. I když si tuny strašně "chytrých" lidí ze zaostalé evropy nakecávají, jak je iPad na nic, tak to byl dost dobrý tah a už teď je vidět, že je o něj dost slušný zájem. Podle mě má větší cenu zabívat se iPadem, než nějakou PS3-kou, ..pokud dobře vím, tak HB app jdou jen na starší verzi, která je strašně poruchová a na novém slim už nejde z důvodu nepodpory linuxu :) Jinak, bydlím v normálním baráku v normálním pokoji s normálním macbookem a normálním připojením na net - 16megabitovým a úplně mi stačí.. Abych předcházel dalším postům.. ANO jsem jobsova ovečka, co si koupí vše, ale mám k tomu mraky důvodů na které si každý musí přijít sám :) na co se učit programovat když se můžu naučit něco co mi určitě pude a budu moct si s tím vydělávat peníze? :) lidi jsou idioti hlavně v americe asi proto to je hodně prodejné zvláštní že tablety jsou na trhu o mnoho lepší a už celkem dluho ale není o ně takový zájem jako o ipad :) to souvisí s tou inteligencí lidí :) (možná spíš s něčím jiným) pokud máš 16Mbit tak nechápu tvoji reakci "hry - 20-40gb, kdo by to sosal?" jak bylo už jednou řečeno kdyby apple dělal taoleťáky tak vy si ničím jiným utírat prdel nebudete i kdyby byste měli na ten hajzlpapír čekat i tejden s posranou prdelí :) nebudu tu řešit tvou podělanou iDiot nemoc stejnak to nemá smysl bo si myslíš že máš pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.