Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDMI kabel

CainCZ

Otázka

Ahoj vsem,

mam takový, pro technické typy možná n00b dotaz. Předevčírem jsem si konečně domů donesl krásnou PS3 (250GB, balení s God of War III). Zapojil jsem ji do televize napřed přes klasický SCART, protože HDMI kabel není součástí balení. Druhý den jsem zašel do obchodu, koupil jsem kabel (obyčejný Sencor za dvě stovky), přinesl jsem ho domů a zkusil připojit. Nic. Slyším zvuky menu konzole, ale obraz nefunguje. Totéž jsem pak zkusil ještě s druhým HDMI kabelem, také nic. A do třetice jsem oba kabely s konzolí vyzkoušel na naši druhou domácí televizi, se stejným výsledkem. Zašel jsem tedy do jiného obchodu, kde mi řekli, že problém je v tom, že nemám originál Sony HDMI kabel pro PS3, v ceně tuším kolem 750,-. Můj dotaz na vás zkušenější je tedy ten: je to pravda, musím mít origo kabel, nebo se mi ho prodejce jen snaží vnutit? :))

Popřípadě pokud to tedy pravda není, mohl by mi někdo poradit, co dělám špatně?

Moc děkuju za jakoukoli pomoc

CainCZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj vsem,

mam takový, pro technické typy možná n00b dotaz. Předevčírem jsem si konečně domů donesl krásnou PS3 (250GB, balení s God of War III). Zapojil jsem ji do televize napřed přes klasický SCART, protože HDMI kabel není součástí balení. Druhý den jsem zašel do obchodu, koupil jsem kabel (obyčejný Sencor za dvě stovky), přinesl jsem ho domů a zkusil připojit. Nic. Slyším zvuky menu konzole, ale obraz nefunguje. Totéž jsem pak zkusil ještě s druhým HDMI kabelem, také nic. A do třetice jsem oba kabely s konzolí vyzkoušel na naši druhou domácí televizi, se stejným výsledkem. Zašel jsem tedy do jiného obchodu, kde mi řekli, že problém je v tom, že nemám originál Sony HDMI kabel pro PS3, v ceně tuším kolem 750,-. Můj dotaz na vás zkušenější je tedy ten: je to pravda, musím mít origo kabel, nebo se mi ho prodejce jen snaží vnutit? :))

Popřípadě pokud to tedy pravda není, mohl by mi někdo poradit, co dělám špatně?

Moc děkuju za jakoukoli pomoc

CainCZ

keci, ja mam hdmi z datardu za 250 a slape jak ma, spis jen noob rada, mackas AV?:D ja mam na LCD tak ze musim mackat av a najet na hdmi kanal...

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobře, takže kecy s kabelem od prodejce jsou vyřešeny. Ještě pro upřesnění, mam v pokoji telku Sony Bravia, a jsou tam dva AV a dva HDMI sloty v menu nabídce. Logicky jsem volil ten HDMI, když to bylo přes HDMI kabel...čili pokud správně rozumím, tak i když mám HDMI, tak mám zkoušet AV?

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobře, takže kecy s kabelem od prodejce jsou vyřešeny. Ještě pro upřesnění, mam v pokoji telku Sony Bravia, a jsou tam dva AV a dva HDMI sloty v menu nabídce. Logicky jsem volil ten HDMI, když to bylo přes HDMI kabel...čili pokud správně rozumím, tak i když mám HDMI, tak mám zkoušet AV?

kdyz mas hdmi v 1 slotu tak samozdrejme mej tv na tom slotu kde mas kabel:)

a sorry teda za to napajeci tlacitkop, nejak sem ospalej...

Odkaz ke komentáři

• 0

To je blbost, naprostá blbost. Když to zapojíš do HDMI, musíš zvolit HDMI. Na mý tv sou 3 vstupy HDMI, a já volím vždy 2. AV je něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu