vnav Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Vybral jsem jako první písničku Verze: -1.00 BETA Splněno: -menu + help (před zahájením hry) + gameover (po totálním selhání hodí zpět do menu) -počítání score Čeká na dokončení: -song.lua (zdokonalení kódu - kostru už mám hotovou) Datum vydání: -přibližně 26.4.2010 Chtěl bych poděkovat myschoo za to, že mi umožnil svým kódem počítat score. Proto jsem jeho jméno nechal v kódu Potřebuji poradit: Kód je již hotov (noty běhaj zatím libovolně, ale dá se nastavovat jejich rychlost) Mám zde menší problém z načítáním do RAM paměti PSP. Chci načíst onu mp3 do RAM paměti tímto kódem, ale vždy mi to hodí chybu: --start song playing = "false" --memory System.currentDirectory("E:\PSP\King of guitar\King of guitar v 1.00 BETA\game") --mp3 to RAM Mp3.load("smells.mp3") pad = Controls.read() --1xplaying if pad:cross() and oldpad:cross() ~= pad:cross() then --start mp3 Mp3.play() end Tento kód nejdříve testuji na PC a pak ho až hodím do EBOOTU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweiCz Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 No v ceskym rocku musi bejt proste kabati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ale kabáti s mírou, aby to nebylo nějaký moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Jen ne kabáti, on celkově českej rok stojí za hovno. Mě napadá jedině Lucie nebo Sunshine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 já bych bral něco ne-českýho...:) Něco od Ac/Dc,Deep Purple, Black Sabbat, Pink Floyd, Led Zepelin atd....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Mě napadá jedině Lucie nebo Sunshine. sunshine? :lol: to doufam nemyslis vazne... prazsky vyber nesmi chybet :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Já tě srdečně prosím dej tam ze zahraničních aspoň ňáký slipknoty :D :) ! A z českých ? No dobří jsou třeba wanastovi vjecy, kabáti ..... A něco z black metalu ? Za to mě už asi chcete kamenovat - já vím :D Ale dobří jsou pergamen, za ty bych ti asi poslal růži :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Když český, tak to jen Morčata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 morčata, kabát, eva a vašek, mozna landa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Visaci Zamek - Traktor Prazsky Vyber - Prazakum je hej Jasna Paka - Spinavy zada The Plastic People of the Universe - Francovka Vltava - Marx Engels Tri Sestry - Zivot je takovej Orlik - Viktorka Zizkov :) E!E - O krali Znouzecnost - Krysar A bude hur - Unesli jsme letadlo Telex - Novodur H.N.F. - To svet se posral Frantisek Sahula - Sovy v mazutu Vycurat a Spat - Rumova vila Sto Zvirat - Skola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Mockrát díky. Asi tam dam i něco z Citronů :D (revizor je dobrej) Teď jsem se sekl u toho, aby pozadí jezdilo. Soustředím se na Beta verzi (1 song, propracovanej) Jakmile ji dokončím, hnedka ji upnu Doufám, že se vám to bude líbit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 českej rock? Morčata na útěku :D cizí? Back in black, Master of puppets, Crazy train ,smoke on the water, smells like teen spirit a něco solidního od maidenů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Aspoň jednu od Green Dayu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 a co nějakou od Linkin Park aspoň nějakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 nebo neco z drowing poolu třeba bodies nebo tear away Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Visaci Zamek - TraktorPrazsky Vyber - Prazakum je hej Jasna Paka - Spinavy zada The Plastic People of the Universe - Francovka Vltava - Marx Engels Tri Sestry - Zivot je takovej Orlik - Viktorka Zizkov :) E!E - O krali Znouzecnost - Krysar A bude hur - Unesli jsme letadlo Telex - Novodur H.N.F. - To svet se posral Frantisek Sahula - Sovy v mazutu Vycurat a Spat - Rumova vila Sto Zvirat - Skola Jo to je dobrej výběr, hlavně Francovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 muzes taky zkusit neco od nightwishu (predevsim s tarjou :) ) a dragonforce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Jo to je dobrej výběr, hlavně Francovka :) Diky alspon nekomu jsem se trefil do vkusu.Dle meho by se hodilo jeste *DG 307 - Hudebnici z konzervy* to je fakt pecka i kdyz ne moc rockova :) taky neco od Alkeholu ty maji vesele pisne. Pokud jde o zahranicni tak tu mene znamou klasiku: The Trashman - The surfin bird Nancy Sinatra - These Boots Are Made For Walking Sam the Sham & the Pharaons - Wooly Bully The Clash - Should I stay or should I go Ramones - Blitzkrieg Bob Sex Pistols - God save the Queen Motorhead- Ace of Spades Dead Kennedys - California Uber Alles The Specials - Skinhead Moonstomp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Iron Maiden - Dance of Death Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 navrhuju jako už někdo greend day Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Ještě jednou vám děkuji za další návrhy. Nakonec jsem to začal předělávat a Název je nyní King of quitar (kvůli i mez. songům). Jakmile předělám obrázky hned jimi nahradím staré. PS:Nemám tento týden moc času, ale aspoň něco bych mohl stihnou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 cradle of filth-the death of love hammerfall-bring the hammer down nightwish-planet hell kiss-i was made for loving you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Harlej - Přirození ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 musim si rejpnout morčata podle mě nejsou skupina neuměj vymyslet písničku :) jinak asi by neměla chybět nirvana a metallica mohl bys tam dát i něco od tenacious D a z českejch co třeba kryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=85951 myslim ze by bolo lepsie keby si sa pozrel na tento kod a opravil ho aby fungoval na 5.50 GEN-D ako keby si mal celu hru robit odznova, a o vyber songov by si si nemusel lamat hlavu na stranke fretsonfire.net su tych songov tisice ktore funguju prave v tomto HB (a ak by si chcel naozaj robit vlasne HB tak sa pokus spravit kompatibilitu s tymyto songami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.