Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
http://console-forum.net/showthread.php?t=85951 myslim ze by bolo lepsie keby si sa pozrel na tento kod a opravil ho aby fungoval na 5.50 GEN-D ako keby si mal celu hru robit odznova, a o vyber songov by si si nemusel lamat hlavu na stranke fretsonfire.net su tych songov tisice ktore funguju prave v tomto HB (a ak by si chcel naozaj robit vlasne HB tak sa pokus spravit kompatibilitu s tymyto songami)

1.Já tu hru programuju v LUA (nejjednoduší kód na PSP) ten kód co jsi mi dal na něj tem odkaz je v prx :?

2.Co takhlenc najet do recovery menu a přenastavit si kernel....??? v kódu je psáno ,,for Kernel 3.71´´

Já mám na PSP nastavenej 5.xx......hmm vyzkoušel jsem a ani na 1.50 to nejede vážně nevím

Jinak teď zrovna moc času nemám, ale myslím si že betu dodělám tak do týdne........:psp:

Odesláno
Proč to refreshujes jako?Dnes je 26. ... hotovo? šak sem upni i s tou chybou .. prostě to chci vidět jak to máš udělané :P

OK uploaduju bez chyby (bez písničky)

-když je v LUA ba jediná chyba, okamžitě to padá (Když dáte quick play, tak to spadne) - Proto to dávám bez té chyby

Jak spustit:

Ve složce je zástupce EBOOT a složka game. Spustíme EBOOT. Ovládání:

Každá nota se hraje kolečkem, zakázal jsem zrychlování, čili jedou pořád stejným tempem (Jsem to zkoušel na 3 rychlost a měl jsem co dělat, abych neumačkal šipky :cheesygrin: )

Pohybuje se již zmíněnými šipkami.

Bylo na to málo času, jinak bych to zlepšil po grafické stránce.

Berte prosím ohled na to, že je to moje první hra v LUA..........

Linky:1.

Odesláno

Tak sem to zkoušel na PC a popíšu první dojmy:

- Otevřel jsem EBOOT a přivítalo mě pěkné menu.

- Ovšem po tom co jsem viděl noty jsem utrpěl újmu na zdraví! Noty létají zleva do prava!

- WTF!? A to jako proč? Vážím si toho, že ses do toho pustil, ale radši budu pořád hrát dokola rock band unplugged...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu