adamgruf Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2010 ja myslím že nějaký česky punk nebo ska by tam taky neměl chybět.. třeba: houba - bomba diverzanti - nonsese agrese punk floid - tvůj boj nebo něco od n.v.ů. ,SPS ,E!E ,zvlášňý škola ,malomocnost prázdnoty ,nebo třeba konflikt a offspring:bash: Citovat
vnav Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=85951 myslim ze by bolo lepsie keby si sa pozrel na tento kod a opravil ho aby fungoval na 5.50 GEN-D ako keby si mal celu hru robit odznova, a o vyber songov by si si nemusel lamat hlavu na stranke fretsonfire.net su tych songov tisice ktore funguju prave v tomto HB (a ak by si chcel naozaj robit vlasne HB tak sa pokus spravit kompatibilitu s tymyto songami) 1.Já tu hru programuju v LUA (nejjednoduší kód na PSP) ten kód co jsi mi dal na něj tem odkaz je v prx :? 2.Co takhlenc najet do recovery menu a přenastavit si kernel....??? v kódu je psáno ,,for Kernel 3.71´´ Já mám na PSP nastavenej 5.xx......hmm vyzkoušel jsem a ani na 1.50 to nejede vážně nevím Jinak teď zrovna moc času nemám, ale myslím si že betu dodělám tak do týdne........:psp: Citovat
vnav Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 ---...___refresh___...--- Citovat
HoUsE1468624125 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 Vybral jsem jako první písničku Nirvana - Smells Like Teen Spirit Líp si vybrat nemohl! Díky předem! Citovat
Zahi Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2010 a dokazal by si to spravit tak aby to fungovalo s frets on fire songami? ako som uz pisal na tej stranke je hodne songov (a su tam aj prerobene vsetky GH a RB songy) myslim ze by ti to ulahcilo pracu pri vybere songov a este viac pri fretovani Citovat
vnav Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 ---...___refresh___...--- Citovat
Tomitko Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Proč to refreshujes jako?Dnes je 26. ... hotovo? šak sem upni i s tou chybou .. prostě to chci vidět jak to máš udělané :P Citovat
vnav Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Proč to refreshujes jako?Dnes je 26. ... hotovo? šak sem upni i s tou chybou .. prostě to chci vidět jak to máš udělané :P OK uploaduju bez chyby (bez písničky) -když je v LUA ba jediná chyba, okamžitě to padá (Když dáte quick play, tak to spadne) - Proto to dávám bez té chyby Jak spustit: Ve složce je zástupce EBOOT a složka game. Spustíme EBOOT. Ovládání: Každá nota se hraje kolečkem, zakázal jsem zrychlování, čili jedou pořád stejným tempem (Jsem to zkoušel na 3 rychlost a měl jsem co dělat, abych neumačkal šipky :cheesygrin: ) Pohybuje se již zmíněnými šipkami. Bylo na to málo času, jinak bych to zlepšil po grafické stránce. Berte prosím ohled na to, že je to moje první hra v LUA.......... Linky:1. Citovat
DoktorVitek Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Ideální by bylo něco od: Linkin Park Sum41 Offspring Iron Maiden Nirvana Billy Talent - NESMÍ CHYBĚT! :D apodobně Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Tak sem to zkoušel na PC a popíšu první dojmy: - Otevřel jsem EBOOT a přivítalo mě pěkné menu. - Ovšem po tom co jsem viděl noty jsem utrpěl újmu na zdraví! Noty létají zleva do prava! - WTF!? A to jako proč? Vážím si toho, že ses do toho pustil, ale radši budu pořád hrát dokola rock band unplugged... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.