adamgruf Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 ja myslím že nějaký česky punk nebo ska by tam taky neměl chybět.. třeba: houba - bomba diverzanti - nonsese agrese punk floid - tvůj boj nebo něco od n.v.ů. ,SPS ,E!E ,zvlášňý škola ,malomocnost prázdnoty ,nebo třeba konflikt a offspring:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=85951 myslim ze by bolo lepsie keby si sa pozrel na tento kod a opravil ho aby fungoval na 5.50 GEN-D ako keby si mal celu hru robit odznova, a o vyber songov by si si nemusel lamat hlavu na stranke fretsonfire.net su tych songov tisice ktore funguju prave v tomto HB (a ak by si chcel naozaj robit vlasne HB tak sa pokus spravit kompatibilitu s tymyto songami) 1.Já tu hru programuju v LUA (nejjednoduší kód na PSP) ten kód co jsi mi dal na něj tem odkaz je v prx :? 2.Co takhlenc najet do recovery menu a přenastavit si kernel....??? v kódu je psáno ,,for Kernel 3.71´´ Já mám na PSP nastavenej 5.xx......hmm vyzkoušel jsem a ani na 1.50 to nejede vážně nevím Jinak teď zrovna moc času nemám, ale myslím si že betu dodělám tak do týdne........:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 ---...___refresh___...--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Vybral jsem jako první písničku Nirvana - Smells Like Teen Spirit Líp si vybrat nemohl! Díky předem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 a dokazal by si to spravit tak aby to fungovalo s frets on fire songami? ako som uz pisal na tej stranke je hodne songov (a su tam aj prerobene vsetky GH a RB songy) myslim ze by ti to ulahcilo pracu pri vybere songov a este viac pri fretovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ---...___refresh___...--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Proč to refreshujes jako?Dnes je 26. ... hotovo? šak sem upni i s tou chybou .. prostě to chci vidět jak to máš udělané :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Proč to refreshujes jako?Dnes je 26. ... hotovo? šak sem upni i s tou chybou .. prostě to chci vidět jak to máš udělané :P OK uploaduju bez chyby (bez písničky) -když je v LUA ba jediná chyba, okamžitě to padá (Když dáte quick play, tak to spadne) - Proto to dávám bez té chyby Jak spustit: Ve složce je zástupce EBOOT a složka game. Spustíme EBOOT. Ovládání: Každá nota se hraje kolečkem, zakázal jsem zrychlování, čili jedou pořád stejným tempem (Jsem to zkoušel na 3 rychlost a měl jsem co dělat, abych neumačkal šipky :cheesygrin: ) Pohybuje se již zmíněnými šipkami. Bylo na to málo času, jinak bych to zlepšil po grafické stránce. Berte prosím ohled na to, že je to moje první hra v LUA.......... Linky:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ideální by bylo něco od: Linkin Park Sum41 Offspring Iron Maiden Nirvana Billy Talent - NESMÍ CHYBĚT! :D apodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak sem to zkoušel na PC a popíšu první dojmy: - Otevřel jsem EBOOT a přivítalo mě pěkné menu. - Ovšem po tom co jsem viděl noty jsem utrpěl újmu na zdraví! Noty létají zleva do prava! - WTF!? A to jako proč? Vážím si toho, že ses do toho pustil, ale radši budu pořád hrát dokola rock band unplugged... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.