norwey Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 bude nekdy na 3GS JB nebo bude lepsi ho prodat?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pokud mas zalohovany SHSH soubory, tak muzes udelat downgrade na 3.1.2 a pak JB. Pokud nemas, tak nic. A jailbreak bude, ale geohot ceka, az se vyda novej iPhone - coz ma byt v cca. cervenci. Drive JB necekej - leda od nekoho jineho, nez geohota. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norwey Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tak to tedy budu muset pockat snad se dockam asi nejsem jediny kdo takto trpi a tise zavidi tem jenz se napred poradne informovali nez udelali update ach jo ale i presto diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Jak trpis ? Vsak telefonovat muzes ne ? :) Nebo jsi mel zahranicni SIMlock a ted cihla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 boyjmn, mysli to asi tak, ze nemuze krast aplikace. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 JB 3.1.3 údajně jde, já z toho mam strach. Mám i linky na redsnow, ale kdo ví, většina lidí píše, že cajk. Nebo ti poradím ještě jednu věc. Mě se třeba při JB posr*la WiFina a nešlo s ní nic udělat (nenašla síť, vůbec žádnou) Dal sem origo FW (měl sem tam 3.0 JB, narval sem tam 3.1.3) a šel vesele reklamovat. Za ani ne 14 dní sem měl zpátky novej kus s FW 2.2.1 . :D Takže tohle je taky cesta z pekla :D Bohužel sem nekulturní hovado a vesele dal 3.1.3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Zadny udajne, jde! Vsechny 3 zpusoby jsou zde na foru. Tu wifinu si muzes fixnout nejakym programkem, takze bys nemusel ani reklamovat. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Tady šlo jen o to, jak dostat iP s FW 2.2.1 :) Protože oni nový kusy maj 2.2.1 . To byl takovej návod jak se zbavit 3.1.3 :D Ty ho máš ten 3.1.3 JB ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Jojo mam, delal jsem to pres Sn0wBreeze (ten co mam v podpise). Ale tohle vsechno funguje jen na starych bootROMech (tzn. pred zarim 2009). Btw, kdyz ti dali FW 2.2.1, tak to ti opravovali pred delsi dobou, ne? Protoze ted davaj FW 3.1.3 do vseho. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Asi ho zkusim :) Oni mi nevrátili můj, ale novej kus, čistě telefon ve slídě :) Takže proto tam byla 2.2.1 . Jinak oni se s tim moc nes*rou :D Podle mě prostě lepší pro ně, když tě umlčej novym kusem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 nechci zakládat nový topic tak to napíšu sem... dělá se iTouch 3rd generace s pamětí 8GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 MiroNall, Nojo, to je Apple. :-D Vondy, ne, jen na 3.1.2 jde JB. Viz topic pro zacatecniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Jj to o jailbreaku vím jen mi není jasné jakto že zde na fóru někdo nabízí třetí generaci s 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Oficialne se to jmenuje iPod Touch 2G 8GB late 2009, ale protoze je to dlouhy, tak se to zkracuje na 3G, ;) Jinak ma to stejny streva jako 2G, ale bootROM jako 3G, takze JB 3.1.3 proste nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ok dík já to právě kupuju a je tam JB na 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Hale jentak mimo. Když bych reklamoval normálně čistej FW 3.1.3, kterej by byl po JB tak by mi to prošlo ? Co ten BB, nebude nějak poznamenanej, že by to zjistili ? Nevyznám se, proto tak debilní otázka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Normalne ti to vezmou. Oni to zas tak nekontrolujou, kdyz nevidej na plose Cydii tak ti to vyreklamuji hned. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.