marti1 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Mám dslite,moonshell a zkoušel jsem program DS Weather report, ale vždy když dám vybrat město se to zasekne a nic víc? nemáte někdo zkušenosti ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Spatna sekce... POKEC ci OTAZKY ODPOVEDI je mnohem lepsi... Presouvam. (priste to bude za body) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 to je hezky ale asi by neskodilo mu odpovedet pac mne to taky zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Kdybych vedel, ty chytroline, tak bych odpovedel. Ja tuhle aplikaci nepouzivam a ani nechystam pouzivat. Takze si tyhle narazky nech. Jsem tu moderator a nemam rad bordel (tj, kdyz nekdo neco da nekam, kde to nema co delat). Zvlastni, ze jsi mu neodpovedel ty, kdyz to taky pouzivas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 pac to taky nevim a stacilo napsat NEVIM nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marti1
Mám dslite,moonshell a zkoušel jsem program DS Weather report, ale vždy když dám vybrat město se to zasekne a nic víc? nemáte někdo zkušenosti ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.