marti1 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Mám dslite,moonshell a zkoušel jsem program DS Weather report, ale vždy když dám vybrat město se to zasekne a nic víc? nemáte někdo zkušenosti ? Díky Citovat
0 penthaler Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Spatna sekce... POKEC ci OTAZKY ODPOVEDI je mnohem lepsi... Presouvam. (priste to bude za body) Citovat
0 luklkluk Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 to je hezky ale asi by neskodilo mu odpovedet pac mne to taky zajima Citovat
0 penthaler Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Kdybych vedel, ty chytroline, tak bych odpovedel. Ja tuhle aplikaci nepouzivam a ani nechystam pouzivat. Takze si tyhle narazky nech. Jsem tu moderator a nemam rad bordel (tj, kdyz nekdo neco da nekam, kde to nema co delat). Zvlastni, ze jsi mu neodpovedel ty, kdyz to taky pouzivas... Citovat
0 luklkluk Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 pac to taky nevim a stacilo napsat NEVIM nic vic Citovat
Otázka
marti1
Mám dslite,moonshell a zkoušel jsem program DS Weather report, ale vždy když dám vybrat město se to zasekne a nic víc? nemáte někdo zkušenosti ? Díky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.