starosta Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zdravim, mam PSP Slim TA-085 po unbricku. Nahral jsem tam 5.50 GEN-D3, udelal jsem Reset settings, zformatoval kartu, nastavil v Recovery aby se zobrazovalo VSH menu. Zmacknu SELECT a nic (ani HOME). Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zkus Re-Instalovat Frimware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starosta Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zkusil jsem jeste VSH menu jako plugin a nejde taky. Napada me, ze nefunguje tlacitko SELECT. Da se nejak jednoduse vyzkouset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starosta Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zkus Re-Instalovat Frimware Delal jsem. Dal jsem tam 5.50 GEN-B a stejny. Ted jsem vratil GEN-D3 a nefunguje ani ten plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Recovery Menu/Configuration a zapni si tam VSH menu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starosta Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Recovery Menu/Configuration a zapni si tam VSH menu... To jsem samozrejme udelal, psal jsem to hned na zacatku. Myslim ze nejdou tlacitka, ale nevim jak to jednoduse testnout. Neni na to nejaka aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 zkus si pustit nějaký film a během toho zmáčknout SELECT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
starosta
Zdravim,
mam PSP Slim TA-085 po unbricku. Nahral jsem tam 5.50 GEN-D3, udelal jsem Reset settings, zformatoval kartu, nastavil v Recovery aby se zobrazovalo VSH menu.
Zmacknu SELECT a nic (ani HOME). Co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.