Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident evil


dunik

Recommended Posts

cerveny je v mistnosti vedle schodu v 1. patre leveho kridla te hlavni budovy. je tam takova kratka chodba, na jejimz konci jsou dvere s numerickem panelem pro pristupovy kod a na leve strane te chodby je mala mistnost v niz je kulaty stolecek a jsou tu vycpany nejaky zvirata jako hlava soba na stene atd. tak tady ho najdes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Vzdyt rikam, je to klic z krbu kde jsi porazil (aspon doufam ze uz jsi tam byl) obrovskou kytku (Plant 42). To neni v tom hlavnim baraku ve kterem zacinas, ale v tom mensim baraku do ktereho se dostanes. Mozna ze tam ale jeste vubec nejsi. Jak se divam, ptal jsi se akorat na cerveny drahokam, ale ten se da ziskat az v druhe polovine hry. Pokud jsi jeste neporazil prvniho bosse v podkrovi, tak to neres. Pokud ano, musis mi presne rict kde ve hre jsi a co jsi uz udelal, jinak neporadim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Dobre, mapa dava trosku vetsi smysl. Cerveny diamant v tuto chvili neres, ten najdes az v 2/3 hry.

Dale si pletes tu kytku z mistnosti s fontanou s kytkou kterou jsem mel na mysli ja. Ta tvoje kytka nebyl zadny boss.

Kdyz vezmu ty dvere co jsi oznacil cervene poporade:

- cervene dvere v 1. patre v prave dolni casti mapy - ty vubec neres, do teto mistnosti se pri prvnim pruchodu hrou vubec nedostanes, nejdrive az ve druhe hre. Ale to musis dohrat predchozi hru na nejlepsi konec, pak dostanes specialni klic. V te mistnosti je jen male prekvapeni (nebudu prozrazovat).

- cervene dvere v 2. patre v leve horni casti mapy - jsou zamceny na ciselnou kombinaci, kterou muzes, ale nemusis ziskat, zalezi na tom jak budes hrat (pribeh se vetvi). Tyhle dvere taky neres, ty hraji roli take az v 2/3 hry.

- cervene dvere v 1. patre v prave horni casti mapy - tyhle jsou nejdulezitejsi. ted jsi stale v 1/3 hry a potrebujes je otevrit. na jejich otevreni jsou potreba 4 symboly - hvezdy, vitr, slunce, mesic. Tyto symboly najdes ruzne po baraku, tak je musis vzit a vlozit do toho panelu.

* vitr - najdes v mistnosti s kamennou hlavou tygra, pote co vlozis modry diamant (1 patro, leve kridlo)

* hvezdy - najdes v obrazarne, sedi tam u stropu vrany a krakaji. pod kazdym obrazem je tlacitko. musis je zmacknout v urcitem poradi. je to hadanka, tak zkus na to prijit. pokud zadas spatnou kombinaci, vrany se na tebe sesypou (1. patro, prave kridlo)

* slunce - v male mistnosti v druhem patre, tam co mas na mape napis "gas". musis vyresit hadanku a pak se otevre ta vitrina a v ni je symbol

* mesic - posledni symbol je schovany na 2. patre u prvniho bosse. je to tam jak jsi nasel zraneneho richarda a musel jsi mu donest protijed. je to ta velka mistnost na mape uplne v pravem dolnim rohu na 2. patre.

doufam ze uz je vse jasne.

mimochodem existuje i cestina do teto hry, kdybys mel zajem - zde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraju za Jill a už jsem možná někde na konci. Chybí mi jedna místnost. Zatím jsem nepřišel na to k čemu jsou M.O.diky a ty dvě knihy zkázy. V zahradě je kruhová kašna s nějakými dírami vlka a orla, co s nimi?

Tady je mapa všech sekcí, kde už jsme byl.

http://uloz.to/5970562/resident-evil-mapa.bmp

Dík za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty bys chtel uz koncit? Neblazni, vzdyt ten cely pribeh nedava zatim vubec smysl a je tam spouta nevysvetlenych otazek, nebo ne? Ceka te zaverecna 1/4 hry a ted se to teprve poradne rozjede :)

Vyuziti pro MO disky najdes sam. S tema dvema knihama je to trosku tezsi, treba bys na to prisel i sam...kdyz mas nejakou vec, musis ji poradne prozkoumat. A tim myslim opravdu poradne. Zkus ty knihy prozkoumat ze vsech uhlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu