dunik Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Namáte někdo zkušenosti s touto hrou? Zakufroval jsem a nevím jak dál. Citovat
Robot2037 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 je mozne ze tu tema o teto hre jiz existuje, nicmene pokud chces poradit, musis presne definovat problem. hru znam hodne, takze poradim kdyz mi to reknes. Citovat
dunik Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2010 Nemůžu najít červený diamant jako oko tygra. Dík za radu. Citovat
Robot2037 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2010 cerveny je v mistnosti vedle schodu v 1. patre leveho kridla te hlavni budovy. je tam takova kratka chodba, na jejimz konci jsou dvere s numerickem panelem pro pristupovy kod a na leve strane te chodby je mala mistnost v niz je kulaty stolecek a jsou tu vycpany nejaky zvirata jako hlava soba na stene atd. tak tady ho najdes. Citovat
dunik Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Dík za radu. Tuto místnost a ještě tu u krbu mám zamčenou a nevím jak se dostat ke klíči. Už jsem ten barák prolezl snad 50x, ale nenalezl nic k použití. Hra je jinak supr, docela jsem na ní ujel :o) Citovat
Robot2037 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 aha, tak v tom pripade potrebujes klic, ktery je v krbu mistnosti v guardhouse (to je ten maly domek, straznice), v mistnosti kde jsi bojoval s tou velkou kytkou. Citovat
dunik Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Tak tenhle klíč to určitě není. Mám dva. Jeden byl za hodinami v jídelně a ten druhý za tou kytkou. Víš o jiném klíči? Dík za rady. Citovat
Robot2037 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Vzdyt rikam, je to klic z krbu kde jsi porazil (aspon doufam ze uz jsi tam byl) obrovskou kytku (Plant 42). To neni v tom hlavnim baraku ve kterem zacinas, ale v tom mensim baraku do ktereho se dostanes. Mozna ze tam ale jeste vubec nejsi. Jak se divam, ptal jsi se akorat na cerveny drahokam, ale ten se da ziskat az v druhe polovine hry. Pokud jsi jeste neporazil prvniho bosse v podkrovi, tak to neres. Pokud ano, musis mi presne rict kde ve hre jsi a co jsi uz udelal, jinak neporadim... Citovat
dunik Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2010 Tady je mapa, třebas se někdo najde a poradí" http://uloz.to/5865431/resident-evil-mapa.bmp Citovat
Robot2037 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Dobre, mapa dava trosku vetsi smysl. Cerveny diamant v tuto chvili neres, ten najdes az v 2/3 hry. Dale si pletes tu kytku z mistnosti s fontanou s kytkou kterou jsem mel na mysli ja. Ta tvoje kytka nebyl zadny boss. Kdyz vezmu ty dvere co jsi oznacil cervene poporade: - cervene dvere v 1. patre v prave dolni casti mapy - ty vubec neres, do teto mistnosti se pri prvnim pruchodu hrou vubec nedostanes, nejdrive az ve druhe hre. Ale to musis dohrat predchozi hru na nejlepsi konec, pak dostanes specialni klic. V te mistnosti je jen male prekvapeni (nebudu prozrazovat). - cervene dvere v 2. patre v leve horni casti mapy - jsou zamceny na ciselnou kombinaci, kterou muzes, ale nemusis ziskat, zalezi na tom jak budes hrat (pribeh se vetvi). Tyhle dvere taky neres, ty hraji roli take az v 2/3 hry. - cervene dvere v 1. patre v prave horni casti mapy - tyhle jsou nejdulezitejsi. ted jsi stale v 1/3 hry a potrebujes je otevrit. na jejich otevreni jsou potreba 4 symboly - hvezdy, vitr, slunce, mesic. Tyto symboly najdes ruzne po baraku, tak je musis vzit a vlozit do toho panelu. * vitr - najdes v mistnosti s kamennou hlavou tygra, pote co vlozis modry diamant (1 patro, leve kridlo) * hvezdy - najdes v obrazarne, sedi tam u stropu vrany a krakaji. pod kazdym obrazem je tlacitko. musis je zmacknout v urcitem poradi. je to hadanka, tak zkus na to prijit. pokud zadas spatnou kombinaci, vrany se na tebe sesypou (1. patro, prave kridlo) * slunce - v male mistnosti v druhem patre, tam co mas na mape napis "gas". musis vyresit hadanku a pak se otevre ta vitrina a v ni je symbol * mesic - posledni symbol je schovany na 2. patre u prvniho bosse. je to tam jak jsi nasel zraneneho richarda a musel jsi mu donest protijed. je to ta velka mistnost na mape uplne v pravem dolnim rohu na 2. patre. doufam ze uz je vse jasne. mimochodem existuje i cestina do teto hry, kdybys mel zajem - zde. Citovat
dunik Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 Tak ta čeština je luxusní, moc díky. Chyběli mi ty hvězdy... Citovat
Robot2037 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Odesláno Září 24, 2010 neni zac. hlavne tu hru dohraj, protoze je super. rekni mi jeste za jakou postavu hrajes - Jill nebo Chris? Citovat
dunik Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Hraju za Jill a už jsem možná někde na konci. Chybí mi jedna místnost. Zatím jsem nepřišel na to k čemu jsou M.O.diky a ty dvě knihy zkázy. V zahradě je kruhová kašna s nějakými dírami vlka a orla, co s nimi? Tady je mapa všech sekcí, kde už jsme byl. http://uloz.to/5970562/resident-evil-mapa.bmp Dík za pomoc. Citovat
Robot2037 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Ty bys chtel uz koncit? Neblazni, vzdyt ten cely pribeh nedava zatim vubec smysl a je tam spouta nevysvetlenych otazek, nebo ne? Ceka te zaverecna 1/4 hry a ted se to teprve poradne rozjede :) Vyuziti pro MO disky najdes sam. S tema dvema knihama je to trosku tezsi, treba bys na to prisel i sam...kdyz mas nejakou vec, musis ji poradne prozkoumat. A tim myslim opravdu poradne. Zkus ty knihy prozkoumat ze vsech uhlu. Citovat
dunik Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 Tak ještě jednou ti děkuji za češtinu, bez které bych to asi nedohrál. Ten bonusový klíček jsem prubnul a dost mne to pobavilo. Fakt skvělá hra, všem jí dopuručuji. Citovat
Robot2037 Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2010 No a jeste muzes hrat za Chrise, to je tezsi a barak prochazi jinym zpusobem nez Jill, plus mu jeste pomaha jedna holka, takze je to castecne jine. A pak jeste rebirth mod, ten se taky lisi od zakladni hry pro obe postavy. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.