mn.bl Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ahoj.....chci se zeptat zda existuje hra Far Cry nebo Left 4 Dead pro tuto konzoli -pokud ano....nevíte kde stáhnout? -pokud ne....jaké jsou dosti podobné jako tyto 2? díky moc...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ne, neexistuje. Podobné hry neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nejblíže tomu by mohl být třeba Medal of Honor, ale vůbec pohled z první osoby nemám na PSP rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 aha...a co třeba z 3 osoby? nějaká vojenská střílečka... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 aha...a co třeba z 3 osoby? nějaká vojenská střílečka... xD Killzone: Liberation - to je super pařba, jedna z mála her, kterou jsem dohrál do konce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nejlepší akční střílečka co jsem hrál je Resistance: Retributon. Skvělá grafika (příšery, lokace, voda, zbraně), dlouhá herní doba a úchvatný multiplayer. Potom jsou ještě dobré Medal of Honor: Heroes 1 a 2. Ostatní jako Call of Duty, nebo Brothers in Arms nehraj, jsou horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 resistance je fakt super...jenom mě štve, že to automaticky zaměřuje...Medal of Honor: Heroes 2 mám....ta je dobrá...hraju multiplayer...call of dutty apod mě vůůůůbec nebaví...jednoduchá grafika...killzone zkusím....a co říkáte na ghost recon a nebo army of two? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 zkus homebrew hru Kurok je to slušna firs person strilečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 resistance je fakt super...jenom mě štve, že to automaticky zaměřuje...Medal of Honor: Heroes 2 mám....ta je dobrá...hraju multiplayer...call of dutty apod mě vůůůůbec nebaví...jednoduchá grafika...killzone zkusím....a co říkáte na ghost recon a nebo army of two? :) To se dá vypnout, ale bez toho je to o dost těžší. Ale ta hra je hlavně o úchvatném multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 SOCOM 1,2,3 vede skus. velmi dobrá grafika a a vubec je to nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 SOCOM 1,2,3 vede skus. velmi dobrá grafika a a vubec je to nej :D Ten poslední socom teda nic moc, krátká hra, nic moc provedení, sám jsem ho jenom zkoušel ale četl jsem spoustu recenzí, ale graficky vypadal dobře:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.