Sonic Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 hledal jsem ale nic jsem nenašel :) pokud je pls i odkaz díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbora Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Rock Band, narez to hra:) hraju to porad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 skousel jsem ale vadi mi ze tam jsou 4 nastroje zvlast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 tak v tom pripade nic jineho neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matzeek Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 krom nejakyho homebrew.. tady je naky videohttp://www.youtube.com/watch?v=wRNmTAk2ZoA , tady nakej link z fora http://console-forum.net/showthread.php?t=45334&highlight=guitar+hero+psp a jeste sem tu nekde videl nakej thread, ze to tu nekdo hodla delat, ale to uz hledat nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a co je toto? fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 na psp je guitar hero přece ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a co je toto? fake? Jo, fake... na psp je guitar hero přece ne ? Není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Nechci oživovat takhle starej topic ale ta hra fake není... sám sem jí v psp měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 mě se zdá že se jedná o homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sonic
hledal jsem ale nic jsem nenašel :) pokud je pls i odkaz díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.