Puuuma Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ahoj co myslite pujde tento ovladac na ps3 http://www.patro.cz/objects/1075028730.html?group_oid=1057018495 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 V tvém odkazu je nějáká chyba, hodí mě to na čistě bílou stránku s "Not found" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 připlat tak 300kč a máš originál. Nechápu proč se všichni chcete kvůli pár korunám připravit a výhody originálního ovladače!! Když jste měli na PS3, měli jste myslet i na budoucnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 A hlavně, očividně neni kompatibilní s PS3, jen s Windows. Takže na PS3 ti je k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 ja se prave proto ptam abych vedel a chtel jsem to kvuli kamosovy on ma kratky prsty a tento ovladac je stejny jak na xboxu a ten se mu drzi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 ja se prave proto ptam abych vedel a chtel jsem to kvuli kamosovy on ma kratky prsty a tento ovladac je stejny jak na xboxu a ten se mu drzi dobre Ovladače na PS3 ve tvaru Xboxovýho snad ani neprodávají nebo aspoň jsem nikde žádnej neviděl, nicméně si myslím že jde pouze o zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 sak tento vypada jak na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 sak tento vypada jak na xbox Ano, protože je pouze na PC... ale existuje věcička zvaná XCM Cross Battle Adapter která ti umožní používat Xboxový ovladač na PS3 (nemám odskoušeno ale prej to funguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.