*Dave* Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 hele mam dotaz da se nejak zmenit barva pluginu na volume jako to zesileni a ztlumeni... jesi jo tak bych vas poprosil jesi by mi to nekdo neudelal na takovou zelenotmavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 ak myslis ten volumebar, tak to su ikony. otvor to v rco editore y vyjmi tie obrazky von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Sem to zkousel a neslo to psalo mi to nejakou chybu protoze to neumim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 :roll: Jak se mi vetsinou ty XMB modifikace nelibi tak tohle tema vypada fakt hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 :P ja to mam trochu celi pohazeny mam to zkombinovany :D, ted shanim nejaky XMB kery ma mali bili ikony :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 tady sem to skusil dat do te zelene : http://uloz.to/16678/impose_plugin.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
hele mam dotaz da se nejak zmenit barva pluginu na volume jako to zesileni a ztlumeni... jesi jo tak bych vas poprosil jesi by mi to nekdo neudelal na takovou zelenotmavou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts