SyKySoft Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Nikde jsem tento topic nenašel..proto Zakládám. Už jste někdy "Úspěšně" Zmodifikovali některou hru pro PSP? Mě se toto zatím nedaří, proto chci znát vaše Názory a Vzkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Co myslíš modifikací? Nejpíl uděláš, kdyý zabrouzdáš na zahraniční fóra, ale třeba zde na fóru je úspěšnej amatérskej překlad PES 06 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Co myslíš modifikací? Nejpíl uděláš, kdyý zabrouzdáš na zahraniční fóra, ale třeba zde na fóru je úspěšnej amatérskej překlad PES 06 ;) Modifikací myslím např. České překlady, úpravy zvukú atd. Jen by mě zajímalo, jak může např. PES 06 fungovat, když někdo poupravil ISO Soubor. Z mých vzkušeností jsem se pokusil Editovat třeba jen jeden zvuk ze hry, a při spuštění mi hra nenajela. Chtěl bych znát způsob jak Editovat hry do PSP, tak aby fungovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 u gta vcs šly myslím upravit radia :) (neni to muj napad nebo ma tvorba ale nekde jsem to četl.... zapátrám a kdyžtak ti sem hodím link na ten návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 nasel sem neco k gta vcs ale nevim jestli se to da pouzit i na psp http://gta.cz/liberty-city-stories/clanek/programy je to ten LCS Object Creator v0.2a snad ti to pujde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 kdybych to umel tak bych si do CJ prelozil Phantasy star portable....nejkrutejsi hra an PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.