mr.gate Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ahoj, je nutne u ps3 a nove lcd televize resit formaty ve kterych je hra (hry pres ebay z usa vetsinou v ntsc ) nebo si to televize a ps3 preberou sami mám: ps3 slim 250gb (puvodem z usa) lcd sony bravia full hd propojeno pres hdmi díky za každou reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Dneska mají všechny TV podporu PAL i NTSC signálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mr.gate Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Takže nemusím řešit formaty ve kterych to je chapu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Chápeš správně v dnešní době je to jedno, jak PS3 tak i ty nový monitory či telky co maj HDMI zvládaj obojí....ani to nepoznáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fabi_XC_911 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Trochu jo mam samsung full HD televizi a 1080p hry jedou bez problemu :D ale 720p evropky se mi kurvej trochu ale mam americkou 720p hru a to se mi automaticky da na 720x586 nebo nak tak a jede normalne :D nechapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mr.gate
Ahoj, je nutne u ps3 a nove lcd televize resit formaty ve kterych je hra (hry pres ebay z usa vetsinou v ntsc ) nebo si to televize a ps3 preberou sami
mám:
ps3 slim 250gb (puvodem z usa)
lcd sony bravia full hd
propojeno pres hdmi
díky za každou reakci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.