fajnokelma Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 A jak to vypadá? Je to zase ten samej příběh se stejnejma lokacema jenom jiný pokémoni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Jistě že přepsal. Zkusím si do NDS nahrát jinej fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 OK.Ja som sa len pytal :D A mne to nemrzne, mne to ide v poho :D .A pribeh je tam uplne iny a je tam 5 lokacii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 nodobre...aku mas flash kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Ja mam Acekard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ja mam R4i a cca kazdych 15-20 minut to zamrzne :-/ inak jak je to dostavanim expov? par zapasov som uz odohral a stale som level 5 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak mne to nelaguje a s tym expom nwm lebo aj ja som stale lvl 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Asi taky do to svého DS budu muset zainvestovat a koupit si Acekard. Ta DSTT je naprosto k ničemu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 souhlasim DSTT je upe na nic :) kdyz vysel HG a SS pokemoni tak na DSTT se mi hra kazdejch 15 minut vypla :D acekard je fakt asi nej co se her tyce :) ofc muj nazor .. tzn nikdy sem s ni nemel problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 A nevie nahodou niekdo ze ci sa bude vo white verzii dat chytit aj legenda z black, tak ako to bolo v HG/SS? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 nodobre http://serebii.net/pokedex-bw/643.shtml http://serebii.net/pokedex-bw/644.shtml pozri sa sem...podla toho co pisu v locations tak nie...preto som si pre istotu rozohral white verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Ide vam to expo?Lebo ja som si stiahol white verziu tu fixnutu a nejde mi :( EDIT: Problem vyrieseny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Dnes sem si je obědnal od kamaráda z japonska :) White verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 ja si kupim origos tiez ale az europsku verziu :) btw je k tej japonskej verzii aj nieco ako bolo k HGSS ten pokewalker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Nie, Nie... a bohužel ani pokemoni nechodí za tebou :/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 No to som si ani nevsimol a je to skoda preto ze podla mna to chodenie pokemonov bolo pre mna velmi pekny sprijemnenim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Blooman to viem hram to teraz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 A neviete este niekdo ze kedy by mohla vyjst USA/EUR romka alebo nejaka neoficialna anglictina?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iky Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Mám problém, mě se to nechce na flashkartě rozjet... :cross: prostě mi to tam hodí takovej ten bílomodrej rámeček a píše to, že to je nějaký crashnutý, že to nepřečte celou tu rokmu..neví někdo co s tím ? dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Pro upřesnění... VE white verzi je legenda (ta černá ) a v black verzi je legendá bílá.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ano vím.. :) Napiš mi Pmko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 kosmiklove: Aha DAKUJEM :D a nahodou kedy bude cela hra prelozena nevies? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 nodobre bohuzial podla mna to cele prelozene nikdy nebude...prelozit vsetky texty a vsetko je casovo strasne narocne...tak ako to je teraz mi to vyhovuje..pockam si na oficialnu europsku verziu a tu si potom kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 No ved to som myslel ze kedy vyjde europska verzia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 nodobre cca za pol roka:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.