t3n Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hmm nejak neumim prijit na to jak to opatchovat dam Pokemon.nds do stejne slozky s tim programem Ale ten nejde samostatne spustit a kdyz do nej pretahnu ty pokemony tak mi vyskoci okno a v nem jsou ctverecky :/ jak si to udelala ty ? zjevne ti chybi nejaky fonty. nesmis zapomenout extrahovat i ten txt file co je u toho exe patcheru. me to funguje normalne. pkmn white, romka stazena z rom-freaks, ak2i+akaio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hmm bohuzel at delam co delam porad mi to vyhazuje jen tu tabulku i kdyz jsem si stahoval White veri z Roms-freaks :( Nemohli by jste prosim nekdo tu complete White verzi upnout na Uloz.to ? a poslat mi link pres PM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 co pouzivat forum na ngemu.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeXTA Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 LoL jojo, master co smaží pokemony xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Fajn, už to stahuju, vypadá to že zase ztratím pár týdnů života chytáním malých barevních zrůdiček :P uvidíme jak to pojede na DSTT, jestli tam budou ty neduhy jak u předešlých verzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hmm bohuzel at delam co delam porad mi to vyhazuje jen tu tabulku i kdyz jsem si stahoval White veri z Roms-freaks :( mozna by neskodilo nainstalovat si font a zjistit co presne ti to pise ;] to bejva pocatek reseni problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 To uz jsem zkousel ale jak mam vedet ktery to je kdyz je jich na netu X tisíc .... A v tech souborech neni ani naznak toho ktery by to mohl byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tvuj problem je, ze nemas z nejakeho duvodu (nepouzivas nejaky starsi system? treba Win 2000?) podporu pro vychodoasijske jazyky. Pokud tohle doinstalujes (Pridat/odebrat soucasti systemu nekde v ovladacich panelech), tak by to melo pak fungovat. Nicmene usetris si praci, kdyz stahnes nekterou z jiz opachovanych verzi: WHITE PATCHED....http://www.megaupload.com/?d=E4RN8GS5 BLACK PATCHED http://www.megaupload.com/?d=S1XM9R2B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Jj to uz jsem si doinstaloval ty Asisjske jazyky (mam XP) nicmene muj problem to nijak nevyresilo... Super diky! Btw vybral jsem si Tepiga :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Nejaka verze fungujici s Acekard 2i, nejnovejsi verze FW :/ ?Zkusil jsem zase 3 ale nerozjede se ani uvodni obazovka... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Batista123654 rad si s tebou zahram ;) btw hru mam uz dohranu ale v pondelok mi pride original tak pojdem pařit odzaciatku ;) po japonsky to nebolo tak celkom ono ked som mal z pribehu velke prd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Nejaka verze fungujici s Acekard 2i, nejnovejsi verze FW :/ ?Zkusil jsem zase 3 ale nerozjede se ani uvodni obazovka...Dekuji pouzivas oficialni AK fw? na AKAIO fw to normalne bezi, teda se zapnutym bypass AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jasny, mam nejnovejsi 1.8.5. z oficialni stranky...AP bypass mam enabled... Nehodil by jsi odkaz na verzi kterou pouzivas ty? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Zdar. Už mám mystického pokemona Victini - chvíli to zabralo... Zahrajeme někdy online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Pokud ho nebudeš mít v týmu.. Já už mám pokemony na 100lvlu.. celej tým (mam Jpn verzi) non cheat.. a victini je uplně nehratelnej Snad to pujde Jpn vs Eng verse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jasny, mam nejnovejsi 1.8.5. z oficialni stranky...AP bypass mam enabled...Nehodil by jsi odkaz na verzi kterou pouzivas ty? Dekuji tahle romka vlastnorucne opatchovana pres toto na rom-freaks.net je i Black, ktera by teoreticky mela fungovat taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Zkus si stahnout link ktery tady postoval Kubago (ten je uz opatchovany) a jede v pohode na Acekard2i Akaio1.8.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Batista123654 toho mam aj ja ale nic moc...mohli by sme dat zapas v HGSS ;) Blooman jpn vs. eng samozrejme ide...mam to osobne otestovane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Zdravím. Na éhle stránce mám všechny friend cody... Můžeme se domluvit na online bitce.... http://www.friendcodes.com/forums/members/batista1cz.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To neni mozny, jeste se me stale nepovedli spustit... Zkousel jsem snad uz vsechny verze, nevim co delam sptane... Uz mam i nejnovejsi update 1.8.6...Jedina zmena po updatu je kdyz hru spustim tak hned vyskoci hlaska SYSTEM FILE IS MISSING... U Pokemonu mam vse nastavena jako DEAFULT jen tu protipiratskou ochranu mam enabled... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Batista123654 moj FC je 0174-4433-5292 (heart gold) tak si ma pridaj tam kde mas nasilnejsiu partiu a potom mi povedz ktory z tych fc si mam zapisat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Na DSTT už se to rozjede, stačí nejaktuálnější firmware (Update 6.52 od RetroGameFan). K samotné hře: Hned na začátku mě překvapilo netradiční intro, tohle jsem prostě nečekal :D grafické zpracování se posunulo kousíček dopředu, animace (jak při battlu tak obecně) se zlepšili. Expy přibývají, moje ohnivé prasátko už dostalo lvl up...Zatím jsem nadšený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla.ice Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Cus lidi nemáte nekdo na prodej hru pokemon na gameboy advance za rozumnou cenu :D...Nejlíp sraz v Praze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Trany jedine co mi tam vadi je ze pokemon na mojej strane je strasne zubaty...a to "3D" mesto tiez neni bohvie co...inak je to fakt zase o kus lepsie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nahrano 4hod... ale je to strasnej grind -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.