adis002 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zdravím, prosím vás, hledal jsem na netu, a dočetl se o nějakém DS AIM ale chci se zeptat, jestli to funguje s ICQ protokolem a jestli nemáte link na stažení? díky... docela by se mi to hodilo ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Muzes se mrknout sem http://console-forum.net/showthread.php?t=48190 a nebo sem http://filetrip.net/f1138-DSAIM-0-03e.html Priste pouzij hledat :D btw. zkusenosti s tim nemam, zkus a dej vedet (kazdopadne pro ICQ je to delane) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Díky, prave ze to momentalne pospichalo a to hledani je na tomhle novem vzhledu tak na dve veci :D fak dikes edit: jeste dotaz- jak je soft reset na Acekardu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Je to sice OT, ale L+R+sipka dolu+A+B Jednoduse se to dela tak, ze chytnes L, chytnes R, chytnes sipku dolu a pak prejedes prstem pres B a A tak aby obe pismenka byla zmacknuta... :D U oficialniho systemu k tomu navic musis chytnout X a Y :D (ale treba to uz zmenili na tu samou zkratku co ma AKAIO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 jestli maš v dsku browser tak tu maš link:www.communicationtube.net sam jsem to skoušel a funguje to a nemusi se nic instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 na ten internet browser je zapotrebi GBA flash karta ne? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ult!mate Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Dobry den, ja bych potreboval pomoc. Stahnul jsem si dsaim a kdyz do toho napisu moje prihlasovaci udaje z ICQ a dam send, tak mi to napise, ze to hleda wi-fi a dal se to nehne. Cetl jsem tu, ze by tam melo byt nejaky nastaveni pripojeni wi-fi, ale nic takoveho jsem tam nenasel. Dik za odpoved :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adis002
Zdravím, prosím vás, hledal jsem na netu, a dočetl se o nějakém DS AIM ale chci se zeptat, jestli to funguje s ICQ protokolem a jestli nemáte link na stažení? díky... docela by se mi to hodilo ^^
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.