Bunny1468622758 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Neexistuje nějaká modifikace nebo path, zkrátka vylepšení jakýhokoliv dílu Tony Hawk, aby hra byla reálnější? Předem dík za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 pátral jsem celkem dlouhou dobu a nic asi to neexistuje je to škoda mohla ta hra být hnedkon lepší, ale jestli chceš něco reálnýho stáhni si hru SKATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 pátral jsem celkem dlouhou dobu a nic asi to neexistuje je to škoda mohla ta hra být hnedkon lepší, ale jestli chceš něco reálnýho stáhni si hru SKATE Asi těžko, když skate na PC neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tak jestli mas PS3 nebo Xko neni co resit... :D jinak sorry nevim ja sem to mel na PS3 :) a luxusni hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tak jestli mas PS3 nebo Xko neni co resit... :D jinak sorry nevim ja sem to mel na PS3 :) a luxusni hra No já vlastnim jenom PC a PSP, jinak bych tohle téma ani nezakládal... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Tyjo mám problém, stáhl jsem si THPS 3 a když si chci v nastavení nastavit, abych grindoval tlačítkem Alt, tak to prostě nejde, hra na tlačítko Alt jakoby nereaguje, takže si to tak nemůžu nastavit... Nechtěl jsem kvůli tomuhle zakládat novej topik, tak to píšu sem... Snad mi někdo pomůže... Jako odměna je THX... :D A omlouvám se za double post... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.