kamikaze.suicide Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 caw vsem poradte mi prosim nekdo jak mam odstranit zpěv z pisnicek... dik moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Tady na fóru sem našel tenhle link: http://www.linuxexpres.cz/jak-na-to/audacity-odstraneni-hlasu-z-hudby tak se koukni... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tuším že to lze v programu AudaCity.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tuším že to lze v programu AudaCity.... Jj, ten link co jsem tu napsal, to je návod, jak to v tom AudaCity udělat, ale stejně to moc nefunguje, zkoušel jsem to a povede se to jen občas a ještě k tomu né úplně... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamikaze.suicide
caw vsem
poradte mi prosim nekdo jak mam odstranit zpěv z pisnicek...
dik moc..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.