Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vytvoření ISO obrazu z vypálené hry

Protože je tady poslední dobou spoustu dotazů, jak zkopírovat vypálenou hru, napíšu pro Vás jednoduchej tutoriálek :). No, snad to někomu pomůže, zkušenější se asi budou divit, proč je to tak podrobně, ale jistota je jistota - havně pro nováčky :).

Samozřejmě to neni jediná možnost, ale tahle se mi zdá nejjednodušší. Ještě podotknu, že tímto způsobem NEmůžete kopírovat originální disky, pokud potřebujte zkopírovat originální hru, použijte tento návod.

1.) Vložte DVD do mechaniky PC a zapněte IMGBurn

2.) Na úvodní obrazovce vyberte Create image file from disc

3.) A jdeme na nastavení kopírování:

3.1.) Pokud máte více mechanik v PC, vyberte tu, do které jste vložili vypálené DVD

3.2.) Vyberte složku, kam chcete ISO obraz uložit

3.3) S rychlostí si ted nejsem uplně jistej, ale neměla by to ovlivnit jako u vypalování, takže nastavte 4x (neni pravidlem)

3.4.) Spusťte kopírování

post-22691-1468715481419_thumb.jpg

4.) Po dokončení kopírování ISO obrazu zjistíte verzi wave a hru opatchujete pro svůj firmware mechaniky. Samozřejmě pokud Váš firmware dokáže wave hry zpracovat, hru nepatchujete.

Aktualní wave hry zjistíte přes program X360 waves patcher, kde jen kliknete na browse, vyberete ISO a v kolonce Current wave of game se Vám verze wave zobrazí.

Konkrétní FW přehrají wave bez patche:

1.4, 1.5 - wave 1, 2

1.51 a 1.6 - wave 2, 3, 4, 5, 6 (4, 5, 6 jen pomocí ActiveISO)

1.61, LT, LT 1.1, LT+, LT+ 1.1 - všechny wave

5.) Nyní jen hru vypálíte. Pokud budete vypalovat přes IMGBurn, vytvoříte si soubor *.DVD přes ABGX tim, že si v záložce Options zaškrtenete Check/Create .DVD file, vyberete ISO obraz a kliknete na Launch. Soubor se sám vytvoří ve stejné složce jako ISO. Další info o vypalování je zde.

Případně můžete použít místo DVD souboru i MDS soubor od IMGburnu.

post-22691-14687154815445_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Xbox jsem kupoval 2.12.2009 - mám verzi Elite - týpek co mi umožnil hrát všechny hry co chci :), říkal co si o Liteon (nevím přesně jak se to píše) mechanice a verzi nevím čeho 73. Moc jsem toho z jeho výkladu nechytl a ještě mín pochopil, ještě že je tady toto fórum :)

- tak že firmware se určuje podle data vyrobení xBoxu? kouknu na štítek těla xBoxu tam by to mělo být :)

Odesláno
Xbox jsem kupoval 2.12.2009 - mám verzi Elite - týpek co mi umožnil hrát všechny hry co chci :), říkal co si o Liteon (nevím přesně jak se to píše) mechanice a verzi nevím čeho 73. Moc jsem toho z jeho výkladu nechytl a ještě mín pochopil, ještě že je tady toto fórum :)

- tak že firmware se určuje podle data vyrobení xBoxu? kouknu na štítek těla xBoxu tam by to mělo být :)

Nene kdepak firmware se určuje podle data provedení flashe . Čili musíš vědět,kdy byl flash vykonán :D .

• 2 months later...
Odesláno

Chtěl jsem si zkopírovat vypálenou hru do pc abych jí jí mohl vypálit. Udělal jsem to přesně podle návodu v IMG BURN, vša nastavil spustil. Hnedka se ve složce ukázal soubor, který měl 7,8GB. Po kopírování se mi to opakově v polovině vypne a konstatuje, že to je úspěšně zkopírované, ale soubor má jenom půlku. Nevím co stím, poraď te mi prosím, děkuji za Vaše rady :-)

• 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu