Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s Updatem

PEchi

Otázka

Zdravím všecky, potřebuju od vás poradit mam jeden problém...

-po té co vyšla 3.21 používal jsem DNS trik díky kterému šlo hrát online

-po té co sony zablokovala trik PS sem moc nehrál hraju hlavně online, čekal sem na CFW

-dnes vyšla správa že bude možný updatovat na CFW i z 3.21

-chci teda updatovat ale řiká mi to že mám aktuální verzi

-vydal jsem se do nastavení internetu s úmyslem zrušit DNS trik jenže první co mě zarazilo:

+mám za to že Primary DNS má být 255.255.1.1 nicméně první číslo mi de max na 223, i po změnění DNS mi stejně při zapnutí PS řekne že sem byl odhlášen z PSN

.když dám test internet settings tak mi to kixne u PSN že se nešlo připojit, upgradovat nejde řiká mi to že sem aktuální....

nevíte někdo co s tím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tož to sem zkusil než sem tvořil thread.....ale ted mě napadlo zkusit to přez flashku....

EDIT: Tak sem upgradoval přez FLASH....omlouvám se za otravovačku, mohlo mě to napandout než sem vytvořil thread.....alespon to poslouží lidem kterým by se vyskytnul stejnej problém....z DNS vyhodit tu trikovou IP a upgradovat přez přenosné medium...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu