Zdravím všecky, potřebuju od vás poradit mam jeden problém...
-po té co vyšla 3.21 používal jsem DNS trik díky kterému šlo hrát online
-po té co sony zablokovala trik PS sem moc nehrál hraju hlavně online, čekal sem na CFW
-dnes vyšla správa že bude možný updatovat na CFW i z 3.21
-chci teda updatovat ale řiká mi to že mám aktuální verzi
-vydal jsem se do nastavení internetu s úmyslem zrušit DNS trik jenže první co mě zarazilo:
+mám za to že Primary DNS má být 255.255.1.1 nicméně první číslo mi de max na 223, i po změnění DNS mi stejně při zapnutí PS řekne že sem byl odhlášen z PSN
.když dám test internet settings tak mi to kixne u PSN že se nešlo připojit, upgradovat nejde řiká mi to že sem aktuální....
Otázka
PEchi
Zdravím všecky, potřebuju od vás poradit mam jeden problém...
-po té co vyšla 3.21 používal jsem DNS trik díky kterému šlo hrát online
-po té co sony zablokovala trik PS sem moc nehrál hraju hlavně online, čekal sem na CFW
-dnes vyšla správa že bude možný updatovat na CFW i z 3.21
-chci teda updatovat ale řiká mi to že mám aktuální verzi
-vydal jsem se do nastavení internetu s úmyslem zrušit DNS trik jenže první co mě zarazilo:
+mám za to že Primary DNS má být 255.255.1.1 nicméně první číslo mi de max na 223, i po změnění DNS mi stejně při zapnutí PS řekne že sem byl odhlášen z PSN
.když dám test internet settings tak mi to kixne u PSN že se nešlo připojit, upgradovat nejde řiká mi to že sem aktuální....
nevíte někdo co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.