Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Divný windows prosím poraďte

Martox

Otázka

Ahoj

mám problém s windowsem XP ... je náký divný stáhnul jsem tam takový prográmek který zrychluje pc jmenuje se regcleaner tam sem vše dal pryč (myslel jsem že to jsou nad bytečný soubory bylo to tam aspoň psaný že vymaže zbytečné soubory (asi) .. tohle dám když neco chci spustit (mimo v startu mozillu) http://img192.imageshack.us/i/beznzvufg.jpg/ .. je to jen skyn windowsu 7 ... PROSÍM poraďte !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
nenadávej Kutný Hoře když jí neznáš ty nebydlíš ve městě ale ve vesnici kde máte dřevěný pc tk dřž ten tvůj vytlemenej pysk !! .. nechci si dělat nepřatelé tk to neber až tak velkou urážku .. bylo to tady v tomto topiku dobrý než stemi odpovídaly na "Na to že mi je dvanáct tk PCčkám rozumim dobře"

ses fakt vul, ja v K.H. bydlim, pc dreveny nemam ( ono existuje?:) ), kdyby si byl starsi, tak si te najdu a rosekam te, pak by jsme videli kdo ma vytlemenej pysk.

Odkaz ke komentáři

• 0

aloha, mno ted ste vsichni nejak mimo temu..a me do toho nic ja jsem ze Skotska..vlastne z dundee..ale k veci..uz muj dedecek rikaval a moje mala segra to vi a dela..,ze zalohovat,zalohovat a znovu zalohovat je jedina moznostjak to posrat a vratit zpatky...)))jo a k tomu ze rozumis dobre pc myslim ze ne...a to i kdybys mnel windows prolezly jakkoli..ja umin C,C++,Java,CAD...a windows s unixem dohromady a nereknu ze umim s PCdobre protoze cim vic vim tim vic jsem blbej...ze toho tolik nevim...))tot ode me salam...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu