Lombax122 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Zdravím, chci se zeptat, jestli bude nějaký rozdíl v kvalitě obrazu, když koupím HD monitor místo HD televize, na televizi stejně budu jenom hrát, takže monitor mi ušetří peníze, ale když už to kupuju tak jsem si říkal že kdyby nějaký rozdíl v obrazu byl, radši si připlatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tak kvalita obrazu je dás e říct stejná. Tady spíš záleží na tom, v jaký vzdálenosti od obrazovky budeš sedět a podle toho vybrat velikost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 No, nějak daleko od toho sedět nebudu, dejme tomu 2,5 m?:) Takže se vyplatí asi monitor pro mě co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No to bych asi bral TV, záleží ale na tobě. nejlepší je zajít do nějaký prodejny a vzdálenost si vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.