HoUsE1468624125 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Rozhoduji se koupit si display do PSP 2000 z Dealextreamu... viz. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24241 Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? (s diplayem otamtud?) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 No stačilo by si trochu přečíst popis. Jedná se o displeje z vyřazených PSP, takže jsou použivaný, ale jsou to originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 minulej tejden mi odtamtud jeden přišel, je to repas, vypadá jako novej ale měl 2 DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No stačilo by si trochu přečíst popis. Jedná se o displeje z vyřazených PSP, takže jsou použivaný, ale jsou to originály. Samozřejmě jsem si popis přečetl, ale vaše zkušenosti na které jsem se ptal, jsem tam nenašel ;D minulej tejden mi odtamtud jeden přišel, je to repas, vypadá jako novej ale měl 2 DP Právě toho jsem se obával... Posílal jsi to zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No tak když je to repas, tak se dá přece čekat, že nemusí být zas ve 100%tním stavu. O 200kč dražší je tam úplně novej :) A posílat to z ČR zpátky přes českou poštu... nebuď blázen, to by tě stálo víc, než displej samotnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 neposilal jsem to z5, 2 DP neni nijak hrozná závada, kdyby byl praskej určitě bych to řešil ale 2 DP mě neporazí, stejně psp brzo zase prodám a koupim jiny, tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HoUsE1468624125
Rozhoduji se koupit si display do PSP 2000 z Dealextreamu... viz. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24241
Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? (s diplayem otamtud?)
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.