Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
beznzvuwm.png

Co je to za errory? Měl s tím taky někdo problém?

Buďto nastav emulator i wii na jinej jazyk nez english

nebo stáhni si starří build toho emulátoru(tuším že rev. 4830) a v properities toho ISA(v tom emulatoru pravym na iso) zaskrtni TLU hack nebo tak nejak :P

Chtěl jsem se zeptat jak je to s online multiplayerem jde ????

NE

Tak jsem na tom : Logitech Rumblepad II rojzel akorat me sla prava packa .Nevim jak na tu levou :_(

Ale tlaticka jsem si normal uz navolil,akorat jsem mel dalsi problem ... jak hrat na dva ? Na gamepadu to slo ,ale na klavesnici nic ... porat to psalo stikni 1 a 2 tak jsem to delal a nic.I kdyz jsem si navolil tlacitla.Chtelo by to,aby nekdo suprove nastavil program.

Pak ho celej zabalil a poslal.Pak uz to bude pro ostatni jednodusi.

Mně stačilo nastavit v tom wiimote button mapping left analog na ten analog :P kdytak zítra upnu ten program i s nastavením( mám stejnej gamepad)

Odesláno
Buďto nastav emulator i wii na jinej jazyk nez english

nebo stáhni si starří build toho emulátoru(tuším že rev. 4830) a v properities toho ISA(v tom emulatoru pravym na iso) zaskrtni TLU hack nebo tak nejak :P

NE

Mně stačilo nastavit v tom wiimote button mapping left analog na ten analog :P kdytak zítra upnu ten program i s nastavením( mám stejnej gamepad)

ODPOVED: To budu velice rad! Nechapu proc to tak neni jinde na forech.Tam se bavej podobne me to nejde ...co stim ? Uplne peklo ! Taky to je,nekde 3 hodiny u toho clovek sedi a pak zjistim,ze mam nastavovat ovladac na Wii ne gamepad na GameCube :D

Clovek se stejne uci tak ,ze tak.Zkus to teda co nejlepe postavit a kdyby slo na druhe ovladani,alespon klavesnici ? Kuprikladu na Super Maria Wii.To jsem si o vikendu myslel,ze si s pritelkyni zahrajem.

• 2 months later...
Odesláno

Connect the nunchuk or a clasic controler to the wii remote

tohle mi to pise kdyz zapnu hru at delam co delam a snazim se jakoliv nastavit ovladani moc moc prosim pomoc

edit tak uz sem to rozebeh ale tedkon mi to pise chybu:

WRITE INVALID ADDRESS:4c000074 a 7cba03ba

edit tak vse vyreseno pardon malo sem si to tu procet:D:D:D

ale mam tu hru ve francoustine a nebo jakym koliv jinym jazyku a nejak v tom poradne neumim a na nejakym AJ forku sem cet jestli by neslo slozky z isa jako french prehodit do slozky english aby se to jako zpustilo francouzky ale bylo to aj akorat nejak sem nedocet ten konec jestli to teda ne nebo ne

a v ty 4830 verzi mam 4fps to je taky na prd

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu