Cvak01 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Co je to za errory? Měl s tím taky někdo problém? Buďto nastav emulator i wii na jinej jazyk nez english nebo stáhni si starří build toho emulátoru(tuším že rev. 4830) a v properities toho ISA(v tom emulatoru pravym na iso) zaskrtni TLU hack nebo tak nejak :P Chtěl jsem se zeptat jak je to s online multiplayerem jde ???? NE Tak jsem na tom : Logitech Rumblepad II rojzel akorat me sla prava packa .Nevim jak na tu levou :_(Ale tlaticka jsem si normal uz navolil,akorat jsem mel dalsi problem ... jak hrat na dva ? Na gamepadu to slo ,ale na klavesnici nic ... porat to psalo stikni 1 a 2 tak jsem to delal a nic.I kdyz jsem si navolil tlacitla.Chtelo by to,aby nekdo suprove nastavil program. Pak ho celej zabalil a poslal.Pak uz to bude pro ostatni jednodusi. Mně stačilo nastavit v tom wiimote button mapping left analog na ten analog :P kdytak zítra upnu ten program i s nastavením( mám stejnej gamepad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Buďto nastav emulator i wii na jinej jazyk nez englishnebo stáhni si starří build toho emulátoru(tuším že rev. 4830) a v properities toho ISA(v tom emulatoru pravym na iso) zaskrtni TLU hack nebo tak nejak :P NE Mně stačilo nastavit v tom wiimote button mapping left analog na ten analog :P kdytak zítra upnu ten program i s nastavením( mám stejnej gamepad) ODPOVED: To budu velice rad! Nechapu proc to tak neni jinde na forech.Tam se bavej podobne me to nejde ...co stim ? Uplne peklo ! Taky to je,nekde 3 hodiny u toho clovek sedi a pak zjistim,ze mam nastavovat ovladac na Wii ne gamepad na GameCube :D Clovek se stejne uci tak ,ze tak.Zkus to teda co nejlepe postavit a kdyby slo na druhe ovladani,alespon klavesnici ? Kuprikladu na Super Maria Wii.To jsem si o vikendu myslel,ze si s pritelkyni zahrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 cau jak o mam nastavit na te klavesnici aby mi to jelo ja tam nastavil jak to chcu aji mis vsecko a pustim hru a ono mito pise ze mam conect nunchack nebo co a jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 cau jak o mam nastavit na te klavesnici aby mi to jelo ja tam nastavil jak to chcu aji mis vsecko a pustim hru a ono mito pise ze mam conect nunchack nebo co a jinak nic no tak us sem zapl ten nuncuck ale taky mi to hazi ty errory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 nechceš sem upnout ten 4830 hledal jsme ale nic jsem nenašel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 při vytváření postavy mám 1FPS :lol: nevíte co mám kde vypnout ?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 no tak us sem zapl ten nuncuck ale taky mi to hazi ty errory Mas zaply wiimote plugin? při vytváření postavy mám 1FPS :lol: nevíte co mám kde vypnout ?:-D Use Direct3D9 Plugin for Graphics config Direct3d tab: ***don't use Enable CPU-> EFB access** Safe Texture Cache : Fast Advance tab: Enable EFB copy : To Texture Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 cau tak sem to skousel na sixaxis a nastavil sem si tlacitka a pustim hru a ta hra kdys mackam na nic nereaguje jak to mam spravne spustit aby bylo vse OK ? edit: no us to de ale vubec nevim jak nastavit to ovladani aby to bylo treba jak na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 nechce sem někdo upnout ten program nebo aspoň udělat návod mě to furt hází tu chybu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 a jak se ten blur efekt vypina no dohral sem prvni misi a jak sem sel do toho konce tak sem to odklikal a obrazovkazcernala a misto loadingu se objevil ten to error bo co: icacheJIT:Reading Opcode from 6727362e. please report co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Ma to uz nekdo nastaveny na Logitech Rumblepad II + klavesnice pro druheho hrace ? Kdyz tak nahrajte na edisk.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Connect the nunchuk or a clasic controler to the wii remote tohle mi to pise kdyz zapnu hru at delam co delam a snazim se jakoliv nastavit ovladani moc moc prosim pomoc edit tak uz sem to rozebeh ale tedkon mi to pise chybu: WRITE INVALID ADDRESS:4c000074 a 7cba03ba edit tak vse vyreseno pardon malo sem si to tu procet:D:D:D ale mam tu hru ve francoustine a nebo jakym koliv jinym jazyku a nejak v tom poradne neumim a na nejakym AJ forku sem cet jestli by neslo slozky z isa jako french prehodit do slozky english aby se to jako zpustilo francouzky ale bylo to aj akorat nejak sem nedocet ten konec jestli to teda ne nebo ne a v ty 4830 verzi mam 4fps to je taky na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 stabilnich 30FPS, ja si nestezuju :) akorat to chce pohrat si s ovladanim, pac na klavesnici to nejspis bude pain in the ass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.