Luky Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Čuzz... sry jestli to tu nekde je bo tak ale ja to nikde nenasel :( PSP mi lezi doma pres rok na polici a nak na to nebyl cas, ale nedavno mi prisel email, ze mi mazou Profil na tomhle foru. A tak si rikam ze bych moch PSP voprasit... driv sem se v tom docela vyznal, ale ted nevim vubec jaky sou firmwary atd... mam tam nakej Spanelskej DevHook v0.42 (lol) ale fakt nevim jak s tim pryc... a ted tu ctu vo nakejch Custom firmwarech bo co to je tak sem to tam chtel dal, ale nevim jak vodinstalovat ten zasr*nej Devhook... cejtim se jak nakej n00b... ale dik za rady \,,/ btw... mam starej dobrej FW 1.50 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramalamadingdong Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Vzdyt Devhook je jen na karte :D tak smaz to co mas na karte a mas jen 1.50. No a pak udelej UG na 3.40 OE-A. A jeste hry davas do slozky ISO na rootu, ale o uz asi znas :) 3.40 OE-A: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6527 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezejmena Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 DH si nevšímej a jdi na CF třeba podle tohoto http://console-forum.cz/showthread.php?t=6527 návodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 rikam... uz sem vyjel z dobre zajetejch koleji... dik za radu ;) dal sem tenkrat za tu masinku skoro 11k tak se vo ni bojim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramalamadingdong Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 rikam... uz sem vyjel z dobre zajetejch koleji... dik za radu ;) dal sem tenkrat za tu masinku skoro 11k tak se vo ni bojim :D tak si patril asi k prvnim majitelum PSP :D ja za nej dal jeste vic :lol: :) sry za OT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 tak si patril asi k prvnim majitelum PSP :D ja za nej dal jeste vic :lol: :) sry za OT nj... pamatuju tohle forum v zacatcich :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecek5 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 a sak odstran z karty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts