ClayMore Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2010 Myslíte že když koupím tento iP tak mi pudou stažené hry. P.S. omlouvám se za banální dotaz ale o iP toho vím asi tak honě jako o geologii :) jo a taky za ten "flash" :) mám totiž PSP http://www.aukro.cz/item1009016738_iphone_3g_16gb_cz_se_zarukou_neblokovany.html#gallery Citovat
0 Galaxy Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2010 Ano, na vsech 3Gckach jde Jailbreak. :-) Citovat
0 ClayMore Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 1.)Když budu mít FW 4.0 tak co mam dělat respektive jak mam downgradovat ? 2.) Jak je to s 3GS ? 3.)Jak je to s GPS (nějáký zkušenosti) Díky :) Citovat
0 Galaxy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 1] OS 4 je zatim jen Beta, takze to v mobilu maji jen developeri, lidi co chteji zkouset nove funkce a dementi. Downgrade jde, ale DG Basebandu ne. Takze poku mas telefon blokovany na cesky site, tak si s nim nezavolas. 2] Co s 3GS? 3] GPSka je podle me (zkousel jsem na kamosove 3G, u 3GS je pry jeste lepsi, diky kompasu) dostacujici, na to ze je to mobil. Citovat
0 ClayMore Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Znovu moc děkuju :) A to "jak je to s 3GS" sem myslel JB. Citovat
0 Galaxy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 U 3GSka se starym bootROMem (tzn. telefon starsi vyroby nez zari 09) je to stejne jak u 3G, u noveho bootROMu jde JB jen na FW 3.1.2 a to jen tethered. Pokud bys na nem mel 3.1.3, tak si ho nejailbreaknes a ani neudelas downgrade (udelal bys, ale musis mit v PC zalohovany SHSh soubory a ty mit nebudes, kdyz ho teprv kupujes ;-)). Citovat
Otázka
ClayMore
Myslíte že když koupím tento iP tak mi pudou stažené hry.
P.S. omlouvám se za banální dotaz ale o iP toho vím asi tak honě jako o geologii :) jo a taky za ten "flash" :) mám totiž PSP
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.