ClayMore Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Myslíte že když koupím tento iP tak mi pudou stažené hry. P.S. omlouvám se za banální dotaz ale o iP toho vím asi tak honě jako o geologii :) jo a taky za ten "flash" :) mám totiž PSP http://www.aukro.cz/item1009016738_iphone_3g_16gb_cz_se_zarukou_neblokovany.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Ano, na vsech 3Gckach jde Jailbreak. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Moc děkuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 1.)Když budu mít FW 4.0 tak co mam dělat respektive jak mam downgradovat ? 2.) Jak je to s 3GS ? 3.)Jak je to s GPS (nějáký zkušenosti) Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 1] OS 4 je zatim jen Beta, takze to v mobilu maji jen developeri, lidi co chteji zkouset nove funkce a dementi. Downgrade jde, ale DG Basebandu ne. Takze poku mas telefon blokovany na cesky site, tak si s nim nezavolas. 2] Co s 3GS? 3] GPSka je podle me (zkousel jsem na kamosove 3G, u 3GS je pry jeste lepsi, diky kompasu) dostacujici, na to ze je to mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Znovu moc děkuju :) A to "jak je to s 3GS" sem myslel JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 U 3GSka se starym bootROMem (tzn. telefon starsi vyroby nez zari 09) je to stejne jak u 3G, u noveho bootROMu jde JB jen na FW 3.1.2 a to jen tethered. Pokud bys na nem mel 3.1.3, tak si ho nejailbreaknes a ani neudelas downgrade (udelal bys, ale musis mit v PC zalohovany SHSh soubory a ty mit nebudes, kdyz ho teprv kupujes ;-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ClayMore
Myslíte že když koupím tento iP tak mi pudou stažené hry.
P.S. omlouvám se za banální dotaz ale o iP toho vím asi tak honě jako o geologii :) jo a taky za ten "flash" :) mám totiž PSP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.