jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 zdravím....dal sem si do ip novou baterii a te je "divná"... proste mam ji v nabijecce dva dny potom se naraz nabije na 5% a potom to klesa na 2% a tak nekdy se nabije na 100% a vydrzi i 4dny....nemuze to byt trebas tim ze se ta baterie naformatovala? ze jeste neni zvykla?....nic jineho mne nenapada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 je to originál nebo neaká fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 originál z rozbiteho iphonu druheho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 a v tom předchozím iphonu šla normálně nebo taky takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 no prave ze uplne v pohode potom byla asi 4 mesice nepouzivana a jak jsem ji dal do tohodle iSrotu tak tam byla nabita na nakejch 50% delám restore...uvidím co se bude dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 no prave ze uplne v pohode potom byla asi 4 mesice nepouzivana a jak jsem ji dal do tohodle iSrotu tak tam byla nabita na nakejch 50%delám restore...uvidím co se bude dít kde byla ty 4 měsíce? nebyla někde ve vlhkém prostředí nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 nee v krabicce normalne na policce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 jak dlouho byla používaná v tom starym iphonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 ja nevim asi rok ale byla uplne v pohode vydrz jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Nech ji na nabijecce dobit uplne - ikdyz mas 100% tak jeste cca pul az hodinku.. Me takhle vydrzi na 100 procentech delsi chvili pouzivani. Dalsi moznost je restore, o kterym jsi psal. :-) Btw, taky se mi tady nekde vali baterka, ale zatim jsem nemel duvod vymenovat, kdyz stejne mobil hazim pres noc na nabijecku. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 no ja to tak delam vzdy pres noc vecer ji dam na nabijecku a rano vytahnua za 3 dny zase....ale toto neni normalni uz dva dny v kuse je tam jen ta obrazovka s baterkou a nemuzu to zapnout na chvili byl zaplej ale vydzel asi 5 minut restore sem udelal ale furt tam je jen ta baterka yeaaaaaah!!!!!!!!! takze ho ani nemuzu odblokovat ted... problem vyresen...byl tam volny bily dratek :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.