kane1998 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak sem vymyslel Soutěž o králících Každej ve photoshopu udělá králíka na nějakej Styl mužute hry třeba masterChiefa ale aby to byl králík nebo třeba metalovího králíka ... Pravidla:Každej má možnost přidat králíka ale jen jednoho Hodnotí Uživatele CF.N a to tak že pak dam edit a ména všech do tohodle topicu a knim jeho králíka a pošlete mi PMkou jméno Ted kdo by do toho šel aby to mělu vubec smysl muselo by nás bejt minimum tak 5 a já do toho jdu automaticky Jdou Do toho : já NewX4 A prosim Mody a Admini aby to nepřesouvali do Photoshop Galery chci aby to bylo přehlednější :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Já bych do toho šel a o co se hraje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 no tak pač tu nejsou Credity tak maximálně o THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 aha tak to do toho nejdu já myslel že to je o cenu a když je to o nějakém králičkovi a jen za thx tak s těmi 5i lidmi ani nepočítej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Souhlasím se stevensem :) a celkove... Nejaký králíci jsou podle mě blbost....když už nějakou soutěž tak v signaturach, wallech nebo naky logo( bo tak něco) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak,tak !!! prostě tohle buď změn na jinou soutěž a aspoň o nějakou cenu třeba logo console-forum.net a možná se lidi přihlásí a jinak radím lock ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Já do toho du .... btw : když nemate zajem soutěžit tak tu nepište take sračky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Já říkal že to tu je na p..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Ok newx4 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.