flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Existuje nějákej list na kterym by bylo s kterym fw se dá hrát jaká hra asi si budu pořizovat ps3 a chtěl bych vědět co si budu moct zahrát a co ne? Jak to funguje s pálenejme hrama na ps3 prej to de pres swap magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 páleni hry myslis ISA ? Kdyz jo tak ty jdou hrat jen na FW 1.00 ;) (myslim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 dá se to najít na http://www.ps3comp.com/ tam jsou napsaný všechy kompatibilní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxikoff Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Docela by mě zajímalo, jak je to s pálenejma hrama PS2? zda budou fungovat či ne na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 páleni hry myslis ISA ? Kdyz jo tak ty jdou hrat jen na FW 1.00 ;) (myslim) bohuzel spatne on se ptal na PS2 hry ne na PS3 iso, hele newim jestli ti to pujde pres swap magic ja to nepouzival a snad by v tom nemnel bejt zadnej problem kdybys to vyzkousle tak pak urcite napis a compactibilita PS2 her se zlepsuje skoro s kazdym nowim fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 swap magic urcite nepojde :) akoze to je ista vec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 na youtube jsou nějáký video ale tam ji to funguje ale nepíšou co maj za fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
františek dobrota Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 ahoj.. pls mi nejedo originální hry z ps2 na ps3.. musí se tam něco nastavovat nebo tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 so u kompatibilní koukals do toho listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
františek dobrota Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 nee nedíval.. kde ten list najdu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 O 7 příspěvků nazpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
františek dobrota Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 ty hry co mám jsou v tom listu ale přesto mi nejedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 ty hry co mám jsou v tom listu ale přesto mi nejedou... I to je možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 takze palene hry z PS2 na ps3 nerozjedu jen origo ps2 prave asi budu mit ps3 takze kdyby jeli tka by to bylo jen lepsi ale nevadi pokud nejedou ale tak normal na 60gb verzi starter pack jedou origo hry z PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.