Shadow222 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Je to normální, nevím jak u ostatních her, zatím se mi to stalo jen u AC2, nehrozí Ylod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Tohle se prostě stává, je to ve hrách ne v konzoly, před YLODem se konzole začne přehřívat a sama se vypíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Jo, taky se mi to stáváalo, i jinde než ve AC2. Většinou to bylo po dlouhým hraní, kdy už měla poměrně dost :). Vždycky pak nechám PS3 trošku odpočinout. YLOD vypadá jinak :D. To nad konzolí nemáš vůli :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 díky moc hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Je to normální, nevím jak u ostatních her, zatím se mi to stalo jen u AC2, nehrozí Ylod?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.