Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Umrel mi xbox - pomoc

Otázka

Odesláno

Ahoj,

dneska rano mi umrel muj stary CORE... V 1 v noci jsem ho normalne vypl a rano v 8 uz nenabehl. RROD, chyba 0020. Zbyl mi po nem HDD 120 GB (upraveny WD BEVS) a ovladace.

Takze resim koupi noveho.

Prosim o radu co mam koupit. Pocitam, ze mi staci ARCADE a pouziju stary disk (snad nevadi, ze nebude "original")

a ted je tu varianta s jakou pameti jej koupit a taky jakou revizi. Bylo mi doporuceno koupit xbox s datem vyroby pred 09/2009 (thx kanalizator) aby bylo mozne do nej dat XBREBOOT.

A podle meho nazoru je nejlepsi vzit asi neco s mechanikou LITE ON kvuli aktualnosti FW...

Dival jsem se dneska v okay v Brne a maji ARCADE bez niceho za 5499, v jinem maji za tu cenu se 60 GB HDD. Oba vyrobene v rozmezi 05 - 09/2008.

Takze poradite mi pls?

- jestli treba je nekde uvedeno, od ktereho data nastoupil JASPER...

- od kdy je jista LITE ON mechanika?

- jestli model s integrovanou pameti 256/512 je automaticky Jasper, popr. ktery z nich

- jde v pripade koupeni verze se stribrnou mechanikou precvaknout "krytku" za bilou ze stareho CORE? pasuje to?

Moc diky za rady

Ondra

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

1.) Listopad 2008, v tuhle chvíli můžeš v obchodech narazit jenom na Jaspera

2.) Tohle přesně nevim, ale jestli budeš kupovovat nový XKo, tak jí určitě budeš mít, cca. na přelomu roku 2008/2009

3.) Každý Jasper v Arcade balení má integrovanou pamět (256/512 MB). V Elite balení jí nemá, protože je tam už HDD

4.) Mělo by to jít, ale nemam vyzkoušený

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu